החזרה מחו"ל

החזרה מחו"ל

הטיסה שלי הקידמה ביום. שתיים בלילה המונית הורידה אותי בקרן הרחוב. צעדתי בשקט הרחוב היה שומם.לא רציתי לצלצל לביתי אישתי וודי ישנה את שנתה. רק מיזוודה קטנה היתה בידי נסיעה עסקים חפוזה . גדי שלך אותי ליסגור עינין שהיסתבר כפעוט. ההיתי עייף אינני אוהב מיטות במלונות זרים. רק אור קטן האיר את הכניסה לביתנו. פתחתי חרישית את הדלת, בסלון דלקה הטלביזיה סרט כחול. גניחות של אוהבים . אישתי שכחה חשבתי לעצמי. סובבתי כפתור הטלביזיה כבתה. הקולות לא נדמו.הבחנתי בפירטי לבוש פזורים בחדר. גרבי נילון שחורים חזיה ותחתון ביגדי גבר. שימלה וחולצה. היתקדמתי בזהירות בינות לבגדים שהיו פזורים על השטיח. דלת חדר השינה היתה פתוחה כדי חריץ. גניחותיה של לילי אישתי נישמעו בברור. גם קולו של גבר נישמע בתאום. מיבעד לחריץ הפתוח ראיתי את אישתי במרכז המיטה על בירכיה וידיה . גדי הבוס שלי עמד מאחור . זיעה נטפה על גבו. מותנו וישבנו היתנועו במיקצב פראי.אישתי תילתלה ראשה מצד לצד וגנחה ברכות . ניראה בעליל שזו לא הראשונה שלהם. הרגשתי היתאוררות בחלצי. גדי המשיך והמשיך.רעד עבר בישבנו ביציו עלו וירדו רטט סימן לי שזירעו בדרך לערוות אישתי.בגניחה משותפת היתפרקו הם שניהם. לילי ירדה עם ראשה לכר . גדי שלף את עצמו . זיכרותו היתנדנדה בין רגלין . זירמה לבנה יצאה והחליקה לאורך רגלה וניטמעה בסדין. גדי החל להיתלבש, חזרתי בזהירות לכיוון הדלת לקחתי את המיזוודה ויצאתי חרישית כפי שניכנסתי. טיילתי ברחוב רגלי נשאוני כמה רחובות. בקרן רחוב עמדו שתי בנות,כן בחור רוצה לכייף, לא השבתי תודה יש לי את אישתי מספיק לי ויותר. לא רוצה לגוון. חיכתי והמשכתי מבלי להשיב. עברה כשעה הלילה היה קר דימדומים של בוקר עמדו באויר. חזרתי לביתי. באור החלש הבחנתי שבגדיו של גדי אינם , סימני הזימה עמדו בחדר, קונדום משומש היה זרוק מיתחת לשולחן האוכל במיטבח. עוד אחד היה במאפרה שבשולחן הסלון. שבועים של כף ללילי שלי. אישתי היתה מוכורבלת במיטה ,פשטתי בגדי ונישכבתי לידה . המיטה היתה רטובה בזירמתם. נשקתי ללילי ריחו עמד באוויר ובישערה. היא שלחה יד לחבקני טוב שבאתה היתגעגתי ונשקה על שפתי, טעמתי אותו בפיה . אני הרוג נדבר מחר ,חיבקתי אותה ונירדמנו. המשך יבא .

למעלה