החזרה לרחם?

תקווה281

New member
החזרה לרחם?

לקראת סוף ההחזרה הרגשתי רעידות/ התכווציות קלות באזור הרחם/הנרתיק (אין לי בדיוק מושג איפה). לא הרגשתי חוץ מזה כלום. ההחזרה בוצעה בלי אולטראסאונד והפחד שלי הוא שההחזרה לא בוצעה לרחם, האם ניתן להסיק מהרעידות שההחזרה בוצעה לרחם?

תקווה281

New member
המשך

יש קצת בעיה (לפחות בהזרעות היתה) להגיע לרחם אצלי, ופתאום בהחזרה(רופא חדש שלא מכיר אותי) הוא קצת התקשה אבל אחרי כמה דקות הוא שאל אותי אם הרגשתי דקירה וכבר כ"כ רציתי לקום מהמעמד המביך הזה שאמרתי לו כן (למרות שלא הרגשתי), לא ידעתי אם זה טוב או לא. ואז כשהוא הכניס את הקטטר לקראת הסוף הרגשתי התכווצויות קלות. האם יש סיכוי שזה בכל זאת ברחם ולא הרסתי הכל במו פי? ואיך עוברים את השבועיים האלה עד לבדיקת הדם? וגם.... התמיכה שלי היא אנדומטרין ואחרי שהכנסתי את הטבליה לנרתיק אתמול ראיתי היום את כל הסדין לבן. למה זה יוצא החוצה? המינון שאני מקבלת הוא טבליה בבוקר ואחת בערב. אני לחוצה ומרגישה מגעיל.

לי עם

New member
היי תקווה, קודם כל ../images/Emo50.gif

ולגבי ההחזרה, לא הרגשתי שום דקירה, רק התכווצות קלה (הזכיר לי מעט את צילום הרחם), ללא אולטראסאונד. מקווה שהימים הבאים יעברו במהירות ועם תוצאות משמחות.

היי תקווה

קודם כל שיהיה בהצלחה אצלי לאחת הגרידה נוצרו הדבקיות בצוואר הרחם כך שגם לי הייתה בעיה דומה בהחזרה שאחרי אבל באותה החזרה כמו בכל שאר ההחזרות(והיו הרבה) הרגשתי את אותם ההתכווציות והבנתי שזה נורמאלי אז אל תטרידי את עצמך בשאלות ותתכונני לרגע הגדול... והאדומטרין(פנינים) אמורים לצאת החוצה,אל תדאגי,מה שצריך להספג-נספג! ב ה צ ל ח ה

אנדומטרין

גם אצלי היו הפרשות מגעילות. השתמשתי בתחתוניות דקות וזה הרבה יותר נורמלי ונסבל (הכי דקות כאלו של אולוויז). לגבי ההחזרה גם אני לא הרגשתי וגם אצלי הרופא (שמכיר אותי היטב), קצת התקשה לפעמים (יש לי רחם אחורית), אבל נראה לי שלא צריכה להיות בעיה. מאחלת לך בהצלחה, השבועיים יעברו איכשהוא (אני עשיתי טבלת יאוש, אבל המחזור הגיע תוך שבוע וקצת).

עינת ב6

New member
../images/Emo140.gifתקווה...

הי חמודה! לאחר לא מעט הזרעות אני יכולה לומר לך שלפחות, אצלי היו החזרות שהיו בהן התכווצויות, היו החזרות שכאבו לי , והיו החזרות שלא הרגשתי בהן כלום!
זה גם משתנה בהתאם לזוית ההחדרה ואם הרופא נוגע לך בדרך ברירית או לא ...אז לדעתי אין לך מה לדאוג...
אה.. ועד כמה שידוע לי גם לא צריכים להרגיש דקירה בהחזרה! אם צוואר הרחם שלך הוא קצת מפותל או בעייתי את יכולה לבקש החזרה עם US ודבר אחרון... לגבי האנדומטרין, כן... הנזילות הן בהחלט דבר טבעי...
הצטידות בתחתוניות מאוד מומלצת!!!
שיהיה לך המון המון בהצלחה
ושבת שלום!

למעלה