החזרה טראומתית

המאמינה

New member
החזרה טראומתית

אחרי שנה וקצת של איקקלומין, כמה מחזורי גונאל F ושתי הזרעות הגענו ל-IVFבאסותא, עם אבחנה של בעיית זרע. נשאבו 9, הופרו 7, הוחזרו 2. רירית של 15 מ"מ. אתמול קיבלתי תשובה שלילית. אנחנו הגענו ל-IVF די מותשים, אחרי שנה וקצת של תשובות שליליות. ההחזרה שהייתה אמורה להיות פשוטה וקלה הפכה להיות סיוט. לילה לפני התפתלתי מכאבי בטן, כמו כאבי גזים (סליחה על הפירוט ), ידעתי שאין לי גירוי שחלתי אבל מאד מאד כאב לי. את ההחזרה עשה פרופ' משיח בכבודו ובעצמו. אני חייבת להגיד שהוא היה מאד מקצועי, זה כאילו טריוויאלי לגביו, אבל הייתה לי הרגשה שהוא לא עושה עליי ניסויים. הוא לא הצליח לתפוס את צוואר הרחם, ניסה לתפוס אותם עם מלקחיים ולהחדיר את הצינורית ולא הצליח. מיותר לציין שזה מאד כאב. הוא רצה להרדים אותי אבל הייתי אחרי אוכל ולכן בסופו של דבר הוא ולב רן ביצעו החזרה בליווי אולטרסאונד ושלפוחית שתן מלאה. בגלל כל הסיפור הזה לא ממש אמרו לי בני כמה תאים העוברים אמרו רק שהם יפים. משהי מכן עברה החזרה כזאת? האם ייתכן שזה פגע בסיכויי ההצלחה? האם ייתכן שהרירית עבה מידי ? אני אשמח לקרוא כל תגובה

לי מ ו ר

New member
אייייייייייי

כולי צמרמורות. הזכרת לי שתי הזרעות שכללו את תפיסת צוואר הרחם עם המלקחיים האלו. החזרה באמצעות us התחילה להיכנס עכשיו לאופנה. אצלי תמיד מבקשים להגיע עם שלפוחית מלאה, כי זה דוחף את הרחם למצב אופטימילי (זה ההסבר שהאיש שלי קיבל). אין לי מושג לגבי סיכויי ההצלחה, אבל תעשי לי טובה, ותנוחי ותשגיחי שה-כ-ל בסדר איתך. עדין הצמרמורת לא עוברת לי

המאמינה

New member
מנסה שוב- משהי עברה משהו דומה ?

אחרי שנה וקצת של איקקלומין, כמה מחזורי גונאל F ושתי הזרעות הגענו ל-IVFבאסותא, עם אבחנה של בעיית זרע. נשאבו 9, הופרו 7, הוחזרו 2. רירית של 15 מ"מ. אתמול קיבלתי תשובה שלילית. אנחנו הגענו ל-IVF די מותשים, אחרי שנה וקצת של תשובות שליליות. ההחזרה שהייתה אמורה להיות פשוטה וקלה הפכה להיות סיוט. לילה לפני התפתלתי מכאבי בטן, כמו כאבי גזים (סליחה על הפירוט ), ידעתי שאין לי גירוי שחלתי אבל מאד מאד כאב לי. את ההחזרה עשה פרופ' משיח בכבודו ובעצמו. אני חייבת להגיד שהוא היה מאד מקצועי, זה כאילו טריוויאלי לגביו, אבל הייתה לי הרגשה שהוא לא עושה עליי ניסויים. הוא לא הצליח לתפוס את צוואר הרחם, ניסה לתפוס אותם עם מלקחיים ולהחדיר את הצינורית ולא הצליח. מיותר לציין שזה מאד כאב. הוא רצה להרדים אותי אבל הייתי אחרי אוכל ולכן בסופו של דבר הוא ולב רן ביצעו החזרה בליווי אולטרסאונד ושלפוחית שתן מלאה. בגלל כל הסיפור הזה לא ממש אמרו לי בני כמה תאים העוברים אמרו רק שהם יפים. משהי מכן עברה החזרה כזאת? האם ייתכן שזה פגע בסיכויי ההצלחה? האם ייתכן שהרירית עבה מידי ? אני אשמח לקרוא כל תגובה

ססוני

New member
שלום לך,

לצערי אני מזדהה אתך עמוקות-- גם הטופוגרפיה שלי מורכבת , וכך כל החזרה היא פשוט סיוט... גם אצלי נעזרים בכל מני עזרים טקטיים ובאמת המעמד מכאיב מאד, מלחיץ מאד ומאד לא מהנה באופן כללי... אני חייבת לציין שכך היה גם בימי ההזרעות שעברתי, ואני שוב מזדהה אתך בחשש שבדרך זו או אחרת הסרבול בהחזרה אכן פוגע בעוברים, אבל הוסבר לי לא אחת שהעוברים מוגנים היטב במוליך ואת מרבית הזעזוע אנו סופגות. אני כמובן מקווה שיהיו לך חדשות טובות, אבל את תמיד יכולה להזכיר לרופא שלך את בעיית ההחזרה שלך, יכול להיות שיהיה לך ולרופא נח יותר לעשות את ההחזרה בהרדמה.

נועם@בת

New member
אאוץ' לא נעים

יש נשים שצוואר הרחם שלהן מפותל ומקשה על ההחזרה. שושי המנהלת בנענע סיםרה תמיד על ייסורים בהחזרות. אם ההחזרה בוצעה בסופו של דבר, אין סיבה שהכאב יפריע. מה שכן להבא כדאי לבקש קודם משהו להרגעה שכן הכאב גורם להתכווצות השרירים והגוף, והכיווץ מגדיל אתה כאב. שיהיה בהצלחה חג שמח נועם

למעלה