החזרה וההמלצה!

Rapid נאור

New member
החזרה וההמלצה!

אחרי כמעט שבוע ללא אינטרנט עקב בעיות עם הספקים שלי (כלבים) הכל חזר לשלמותו ואני חוזר עם המלצה.. חלקכם תצחקו חלקכם תקשיבו תורידו ואולי תאהבו ההמלצה של האלבום של בריאן גרין.. כן כן אותו בריאן גרין ששיחק בברוולי הילס 90210... שטונה-מן הביא לי אותו כמעט צחקתי לו בפרצוף אבל לקחתי אותו ושמעתי אותו. ופשוט, וואו! אם אתם אוהבים ג´אז. אם אתם אוהבים היפ הופ, אם אתם אוהבים מוזיקה טובה. תשמעו אותו, מצויין!! זה אלבום שמשלב אינסטרומנטלים של ג´אז. מדהימים ביופיים עם היפ הופ פשוט ועם מסר לרוב של בריאן, כמה קונספטים ששווה לחשוב עליהם. אז בקיצור, אם אהבתם את בלאק אייד פיז.. ואת טרייב קולד קוואסט אתם תאהבו את הדיסק הזה.. תענוג לאוזניים מלודים מגניב וכייפי! Brain Green - One Step Carnival מי שרוצה אפשר להוריד אותו מהשרת שלי ב#היפ (שחזר לפעילות שוטפת כתמיד) תהנו. נאור.

sceptic

New member
המלצה(!)

כל האנשים שנרדמו אנשי המסיבה בבית על האבנים שבמדבר אנשי המסיבה בבית הם האנשים שלא חזרו אנשי המסיבה בבית הם החלומות שנעלמו אנשי המסיבה בבית יעקב נרדם על החולות הנודדים אל השמיים בין עננים, שער נפתח המלאכים כולם קוראים לו: "יעקב תקום, זה לא מאוחר. אתה לא לבד בעולם" אבל יעקב ישן ישן וחולם על סולמות אל השמיים האאאלו יעקב! שיר מדהים ביופיו. באמת.

Galגל

New member
../images/Emo45.gif תומכת בהמלצתך נאור-

נחמדה הרחבת האופקים שלך בנושא המוזיקה- ממש איכותי!! יש לי את הדיסק כבר כמעט חצי שנה!- ממש תומכת!! וגם ניתן בכלל לראות את הכשרון שלו בפרקים מסויימים בבורלי הילס..

למעלה