החזירו את קוץ!!!!!!!!!!!!!!!!

*pank

New member
החזירו את קוץ!!!!!!!!!!!!!!!!

החזירו את קוץ החזירו את קוץ החזירו את קוץ החזירו את קוץ החזירו את קוץ החזירו את קוץ החזירו את קוץ אותכם לחוסיין!!!!!

לאן?

אנחנו לא יודיעים לאן כי אף אחד לא מתעניין עליו במחלקת אבידות ומציאות. כנראה שהוא לא מציאה!

*pank

New member
אם כבר שאלתם

הייתי מאוד רוצה לראות את קוץ סטייל גר זאב עם כבש ואוכסיומק יהיה הכבש (גם צלעות כבש הולך) אז מה דעתכם לפתוח קן ויטואלי חמים מנהל מרקי קקטוס מנהל משנה אכסיומק שהוא דרך אגב עלול להיות כל אחד מגברברי ארבעים פלוס ואפילו סופטי.

*pank

New member
אוכסיומק= אכסיומק

ויטואלי=וירטואלי אכסיומק= לא ידוע ודרך אגב אכסיומק יש לי הצעה מגונה בשבילך משהו שקשור לדג זהב משועמם ואסמטי החזירו את קוץ, אני מפלרטטת עם דמות וירטואלית בשם אכסיומק, זה מצב חרום !!!!

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמרקי ../images/Emo151.gifלניהול דוכן שווארמה

באמת לא מבין אותך פאנק, מי גרם למרק ללכת מכאן??? הוא החליט מרצונו שהוא לא מגיע לכאן,ולא משנה כעת בעקבות מה... אי לכך, ובהתאם לזאת, באמת לא רוצים לראות בגוויעת מקום זה, עושים טובה שמגיעים לכאן, משתדלים ככל יכולתינו, נכון שלא ברמת מרקוס , אך אל תגידי לפחות שלא משדלים, הוא יאלץ לשלם כל אגורה של השקעה בהודעות כאן ,שלא יגיד תודה,,שיעריך,,,שיעריך השוורמון. הוא יכול לשוב לנהל תגידי לו,,,שלא יפחד בכלית, אנו נחפוף איתו שבוע שבועיים שלוש עד ארבע, וניעלם כלעומת שהופענו.( כל דבעי במופע,,,) . חייב לסיים פאנק, אסור להגיב יותר מכך , עלולים למחוק...הזמנים השתנו. אל תגידי ששוחחנו..בבקשה...

למעלה