החזייה של רונה

מתרוצצת

New member
החזייה של רונה

יש לי חוב ישן להחזיר, אז ברשותכן... מעשה בחזיית תחרה (לא, אני לא יודעת אם באמת יש לה חזיית תחרה) שנלבשה על ידה רצה מהירה (מישהי רוצה להתווכח על המהירות שלה?) עד שאותה רצה במשקל ירדה (והיא נראית פיגוז, לא ככה?) והחזיה מהארון יותר לא יצאה (הא הא, בדיחה קטנה. חזייה, לצאת מהארון. A little funny). ועכשיו ברצינות. את האימון היום קטעתי בגלל כאבים בברך. קצת מבהיל, אני מודה. דידיתי בהפתעה, ושלא לומר בדאגה קלה, חזרה לאיצטדיון, שם קיבלתי את ההנחיות הבאות: מזהבה: יומיים מנוחה מוחלטת, מתיחות בעדינות. ביום חמישי ריצה קלה של שלושים דקות ולדבר איתה בטלפון. מהמאמן של לוריס: קרח, מתיחות, מנוחה, תפילה מלוריס: בלי היסטRיה!(R - כי ללוריס יש מבטא) קרח, עיסוי, ולשמור על חשיבה חיובית. מהאיצטדיון מיהרתי למיון - כלומר, לדודי הפיזיו האלוהי. עכשיו דמיינו את הסצינה הבאה. דודי באמצע עיסוי של מטופל, ואני פורצת פנימה כל כולי נסערת: "דודי! הייתי חייבת להפסיק את האימון בגלל כאבים בברך! אתה חייב לעשות משהו, המרתון בעוד שבועיים!" דודי מסתכל עלי כל כולו לגמרי לא מתרגש, ושואל: "יש לכם גם טיסות או רק בתי מלון ורכבים?" That just goes to show me where I stand, מה שנקרא. בקיצור, אחרי כמה דקות נשכבתי על המיטה. הוא בדק, מישש, הכאיב (כמובן, שאחרת למה באתי) ואמר שנראה לו שזה בגלל ה ITB שהרגל כולה עקומה כזו (שלא לדבר על בעלת הרגל...) וזה מפעיל לחץ על הפיקה. קיבלתי איזו חבישה לבנה יפה שחבל לקלקל, הוראה לנוח כמה ימים ולשמור על אופטימיות. אז הנה, רק כדי להפוך את הטייפר לעוד יותר מאתגר ממה שהוא (הייתכן?): טייפר + PMS + איסור על ריצה. מה עוד, אני שואלת. מה עוד?!

ITB ומרתון

מקווה שיעבור לך ומהר... בינתיים עצה שלי- תעשי המון סקס. המרתון כבר אצלך ברגליים. אף אחד לא יקח אותו ממך. עכשיו צריך לשמור על שפיות ולפרק את עודפי האנרגיה איכשהו. שחיה ואקווה ג'וגינג לא יזיקו כמובן אבל הם לא משפיעים על הנשמה כמו ריצה. וסקס, כבר אמרתי? אם זה ממש בנפשך- אפשר לרוץ מרתון גם עם ITB מודלק, זה מרגיש כמו ללדת מהברך בלי אפידורל אבל שווה בשביל אופוריה של שבועיים ולדברי המומחים גם לא גורם נזק רב יותר... החלמה מהירה ולהתראות בטבריה

מור שלז

New member
צ'מעי, את בהחלט יודעת למשוך תשומת לב

אחלה כותרת
והחמשיר נפלא שווה לנו שתמשיכי לרוץ ולו רק כדי שתחזרי עם הגיגים שכאלו וברצינות לגבי ה-ITB – באסה! השילוב של טייפר + PMS + איסור על ריצה בכלל נשמע לי הזוי מנסיון רב שנים עם הרצועה הסוררת הזו, ומרתון אחד שבוטל בגלל ITB (פעם ראשונה שה-ITB הרים את ראשו המכוער, עוד לא ידעתי איך לנהל אותו), וחצי איש ברזל שנעשה עם ITB, אני יכולה להציע לך את התובנות הבאות, שאצלי הצילו את המצב שוב ושוב: 1. כשאומרים לך לא לרוץ – אל תרוצי! בכלל! יש לך את המרתון ברגליים, אל תתפתי להרוס את זה עם נסיונות... 2. החבישה – עוזרת מאוד מאוד! יש הרבה מקום לשמור על אופטימיות. 3. קרח – גם מאוד מאוד עוזר. לא סתם להניח, אלא ממש ללחוץ על האיזור, לעסות עם הקרח. וכל שעתיים, בלי להתעצל. מתי את רואה שוב את הפיזיו? ועוד שאלה: מישהו הציע תרופות? אצלי כל פעם ש-ITB מרים את ראשו המכוער, מייד שמים אותי על ארקוקסיה. תרגישי טוב

מתרוצצת

New member
אני כזו תשומי, אני יודעת...

אני ממש לא מודאגת. המרתון הזה אולי מנסה לברוח ממני, אבל אני אשיג אותי (גם אם זה ייקח, נניח, 42.2 ק"מ...) חבישה, מנוחה ובעיקר הרבה חשיבה חיובית, והכל יהיה בסדר. (אל דאגה, גם יש לי מחבוא סודי של ארקוקסיה)

את קורעת מצחוק גם כשאת כאובה...

כבר קיבלת עצות מהמקצועניות. כל מה שנותר הוא לשלוח
ולהחזיק אצבעות שהכל יעזור ויעבור.

../images/Emo24.gif

הרבה ממה שקראתי היה סינית בשבילי (למזלי כמובן) אז מה שאני יכולה לעשות זה לשלוח לך המון המון חיבוקים ונשיקות ומאחלת לך החלמה מהירה

hartzitzit

New member
את גדולה!!!

את העצות הטובות כבר קיבלת. החמשיר ענק. עכשיו נוחי לך תעשי דברים אחרים לשחרר את הלחץ (סקס זה באמת רעיון נפלא). כמו שכתבו כבר מבינות ממני (טוב, זה לא באמת קשה להיות מבינה ממני) - זה כבר אצליך ברגליים. נוחי לך, תשמרי את הכוחות וביום המרתון תוציאי את העצבים.

omaopa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל שנכנסתי לפורום.......... זה שאת דפוקה, אמרו לך פעם? אז ככה.... נתחיל מ - 'שתקי יא מפגרת
נמשיך מ - את הדקות מהחיים שלי שבזבזתי עליך אתמול, לא בזבזתי סתם. אני למסעדה מחכה. בלי שמנת בבקשה. לקטר אני מרשה לך. חשיבה חיובית זה לפצועים באמת ולכן רק לי מותר. מישהו אמר סמים ולא קיבל???
נ.ב. חזיות מתחרה זה לא אני כי זה מגרד לי בציצי. שאין. חזיות עדיין יש לי. במידה 34A למי שתוהה.... אבל זה רק בגלל חוסר המאזן

omaopa

New member
אחיות שלי!! מתה עליכן!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה