החזות

החזות

החזות מבקשת בשמך להודות לכל מי שבא למקום זה לכבודך עומדת בשקט מביטה מהצד ושומרת שלא ייראה שמץ מהעולם העומד מאחוריה הנחבא בכליך בתוך עיניך ועמוק בגופך היציב החזות תדבר כשצריך לא תשקר אך תעדן אם אפשר ואף כדאי תחייך במקומך כשרצית לזעוף ולא תגיד דבר כשרצית לאחוז באהובך לא תאפשר להתפרע יותר ממה שמקובל כאן ועכשיו אולי היא תלך לכמה זמן ממני אולי יהיה כך יותר מעניין, להראות את השמץ, לדבר ולבכות ולצחוק את הצחוק המטורף ולחבק

המחסן שלי

אני השיר שליווה את ילדותך אני הזמרת שצעקה על העולם ואליך דיברה כמו שאף אדם לא יכל אני הבחור שאהבת שאהב אותך אנו החתומים על הציוד שלך אל תשכח אותנו כי בלעדיך נמות נישאר כאן על כתפך אם לא מפריע לך לא תמיד זה יהיה לטובה או תעריך את כוונותינו הטובות כמו הדרך לגיהנום, תמלמל ואנו ניפגע אך נבין שעלינו לצלול למעמקים שלא תוכל לשלוף בקלות ולהניח לך לחקור בעצמך עולמות חדשים והתקווה תישאר עמנו שבבגרותך שוב תאחוז בנו תביט לאחור, לפנים ותיתן יד כנה לעצמך ולאחרים

מטושטש

הוא קורא לך לבוא לא תסרב לחיבה כשירים אותך בכוח תצעק קצת שייראה שאתה נהנה מזה שומריך לא באים איתך יותר והעולם יותר גדול על סף עשרים תספר לבחור שלא הבין הם לא ייראו לא יקלטו את מה שיש לך להגיד אם לא תצרח כמו שעשית אז תבליט ותרים קולך אז תהיה לך נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה או ממך או תישבר מול תמונה שלפני הכל מבט אחר בעיניך שהיה ולא ישוב

אובדן

אובדן הילדה שבך יצבוט בך קצת ברגע הקריטי, אולי רק כמה ימים אחרי תבין מה קרה ותכעס אך תבחין בחלקך אובדן תמימותך ואמונתך המסויימת הערכים שהתלכדת סביבם שאתה יודע בדרך כלל מה טוב שלטעות אתה כמעט אף פעם לא שתמיד אבל תמיד אפשר לתקן אובדן המחשבה שיש דברים שהם לתמיד שיש אנשים שהם לתמיד שיש תמיד אובדן הכיוון ואובדן היכולת לבכות ובלי או עם קשר כמו רוסי טוב תקבל את גורלך פלוס רדבול ותגמול לאלוהים כרצונו ולעצמך גם כן

התנצלות והערה ../images/Emo13.gif ../images/Emo26.gif

מצטער על ההפצה :) שמתי בשרשור אחד כדי שלא ישתלט.. אלה כמה שירים שכתבתי בתקופה האחרונה.. אשמח מאוד לקבל הערות וגם ביקורת, דיעות וכו'.. למי שבא לו סופש נעים לכולם :) מיכאל

למעלה