החור שבלב..

אורמור

New member
זאביק...שיוווו............/images/Emo2.gif

כמעט שפיספסתי, אספתי אותו<את השיר> ממש מהריצפה, בטרם צלל לתהום שיסלחו לי אלו שלא חובבים שירה אבל טמיון מהיר לכזו יצירה זה פשוט בלתי נסלח.. אור בשאלה..איפה המגירה שלך? רוצה עוד.. מתפעלת מכשרון כתיבה

זאב אפור.....

רואים שיש לך לב גדול. השיר שלך כל כך נוגע, צובט בלב. מקנאה בזו שרצית אותה לעטוף.

אתה יודע שאני לא אוהבת שירה ולא

מתחברת לשירה אבל המילים האלו שכתבת כל כך חזקות ומצמררות. אהבתי מאוד. האם זה השיר שהזכרת במפגש? אליו התכוונת?

אורמור

New member
רסיסים????.....הזאב היה שם?

אופו? מאחורי העץ? תיכף תגידי שגם כיפה אדומה היתה.. ואני לא ראיתי? או שהייתי הסבתא בסיפור הזה? אור ב-בוקר טוב עולם ביום חופשי

:)) בטח שהוא היה ! כמעט גרם לי

להתקף לב !! אחרי שקצת הזדהנו וקצת סיפרנו הוא שאל אם אני ההיא שמכירה את ההיא משם. וכן. אני מכירה. הוא קצת הרבה מאוד הימם אותי אבל התגברתי :) אם השיר הזה זה השיר שהוא כתב למעני אני כבר נמסה מראש עוד לפני שהוא מאשר :)

זאב אפור....אתה מדהים!

חושבת עליך, על שירייך, וכל רגע נדהמת מחדש. אתה כל כך נוגע בי, בליבי, בנפשי, מעורר בי המון מחשבות קטנטנות שכאלה, מחשבות - על רגש עמוק בתוך הלב, על אהבה עמוקה, שצצה בנשמה, ואפילו על דרך גבר באשה.

tullana

New member
הרשה לי להצטרף אל המהללים-

הכתיבה שלך נוגעת, חודרת, מכווצת, צורבת חותמה ומשאירה טעם של עוד. מותר לשמור? הרווחת ביושר מעריצה.

אורמור

New member
ענקקקקקקקק....

שאחזור על עצמי? כתיבה נפלאה כשרון ברור הוא פשוט משורר הזאב הזה שוב מסירה כובע בהערכה עצומה.. <ושוב לשאול אופו המגירה?..> אור

למעלה