החורף....

שני16

New member
החורף....

אני כל כך אוהבת את החורף,כל פעם שאני שומעת גשם,המצב רוח שלי משתפר פלאים(זה לא אמור להיות ההפך?טוב,לא משנה....) עכשיו,עם המזל הרע שלי,כמעט כל פעם שיורד איזה גשם טוב,אני ישנה...ככה שחצי חורף עובר לי בלי שאני אדע עליו.... מה בעצם המטרה של ההודעה הזאת,אז זהו,שהיא טיפה מוזרה,אבל הנה...סוף סוף גיליתי יתרון בלהיות ערה בשעות האלה..... הצ`אט יבש,השעון הביולוגי שלי נדפק ככה שאני לא עייפה עד איזה שש בבוקר,ומשעממם לי רצח...אז הנה,כנראה שאלוהים חושב עליי(איפשהו במימד הדמיוני שבו הוא קיים)..... וזהו,אם למישהו בא לחלוק את האהבה האדירה עד חולנית הזו לגשם,הוא כמובן מוזמן....ו-זהו.. המצב רוח שלי השתפר פלאים..... בסוף יהיה טוב...

Cleopatra

New member
גם אני

מתה על החורף. גשם... אש באח... שוקו חם... סוודר... שמיכת פוך... לקום בשש בבוקר כשעדיין חושך, בחוץ יש רוח פרצים וגשם זלעפות, וכל מה שאת רוצה זה להשאר להתכרבל בפוך אבל את חייבת ללכת לבית ספר! אני מניחה שלכל דבר יש גם צדדים רעים... קליאו.

Black Star

New member
או, מה אנו למדים מזה?

שהיית צריכה להקשיב ל``משולש``!!! ולשמוע אותן מדברות עליי! :) סתם, התלהבתי. אבל עדיין את צריכה להקשיב למשולש, זו התוכנית רדיו הכי שווה שיש...

פלומפי

New member
הדבר הכי טוב בחורף

הוא הגשם הראשון. אחרי זה כשכבר נעשה קר מידי הולכים עם סוודרים גדולים נעימים כאלה ואפשר לשתות שוקו חם ולהתכרבל עם איזה פוך. אבל הכי כיף זה להתכרבל עם מישהו... והכי חשוב-שירד הרבה גשם השנה כי הכנרת הנהדרת שלי (שרחוקה ממני בערך 20 דק`) ממש צריכה את זה...היא על סף יובש! חורף נעים לכולם!

winter

New member
:)

אני משער שדעתי די ברורה ואכן כמו שאמרתי פעמים רבות, אין כמו החורף. הריח הכי טוב שיש זה הריח של אחרי הגשם וכמובן שאין כמו להתכרבל בשמיכת פוך. הדבר היחידי שחבל זה שאין לנו בארצנו הקטנטונת קצת שלג לפחות לא למי שגר במרכז................

goldy

New member
אתם יודעים מה הסיכוי לגשם באילת?

פעמיים בשנה, סביבות חנוכה או פורים. (אני לא זוכר מתי כי זה היה כ``כ מזמן...) לפני יומיים או ארבעה בערך היו ענני גשם!! (בעצם היו עננים!!) כ``כ שמחתי!!

שני16

New member
רחמים עליך....

ואני חשבתי שאני מסכנה,כי אצלי אין הרבה גשם... אתה מוזמן אליי,כשיהיה גשם.....אני אפילו אכין לך שוקו.... מסכן......

goldy

New member
אני לא צריך רחמים, בניגוד אלייך

כנראה שאף פעם לא היית באילת כי היא פשוט לא לרמה שלך, ``מלא דרומים``, את יודעת, אין שם צפונים עם האף למעלה (למרות שלא כולם כאלה). סה``כ כתבתי קטע, אני לא צריך את הרחמים של אף אחד

שני16

New member
קודם כל תירגע....

דבר ראשון,איזה צפונים ואיזה נעליים.....אני כל כך אוהבת גשם בגלל שבקושי יש לי ממנו....כמה צפון זה אשקלון בעיניך?שלגים כל השנה,אה? דבר שני,מה הקשר בכלל אם הייתי באילת או לא?(האמת היא שזאת עיר די מגעילה,אבל לא חשוב.....(טוב,אשקלון לא יותר טוב,מה אני מדברת....)).האמת היא שסתם התבדחתי,ואתה לקחת את זה קצ-ת יותר מדי קשה.... ובעיני,אם אתה גר באילת,אתה מסכן...לא בגלל העיר עצמה,אלא בגלל,ורק בגלל,זה שאין אצלכם חורף כמעט,וגשם פעם בכמה חודשים...זה אתה אמרת.... אז בבקשה,קח נשימה ותרגע....תנשום את האוויר של אחרי הגשם.... ובסוף יהיה טוב...

שני16

New member
וגם...

אני בכלל הזמנתי אותך לשוקו.....בלי שום שמץ של לעג...אתה באמת מוזמן,אבל אתה יכול להישאר שם באילת נטולת הגשם.... כל הודעת התגובה שלי הייתה ברוח טובה,וגם זאתי,ללא שום שמץ של זלזול....אל תחפש משמעויות שאין.... אני בן אדם נחמד...באמת....

goldy

New member
טוב, הבנתי:) :)

הגבתי כך משום שהודעתך השתמעה לשתי פנים. (אני לא מתנצל)

י.קטן

New member
כן באמת!

מה הקטע הזה של האילתים? הייתי בחופש באילת ואיך שראו אותנו אנשים שם אומרים: תל אביב, אה?, כאילו מה יש כזה הבדל??!!

goldy

New member
אנחנו פשוט מלוכדים ויכולים לזהות צפונים

צפונים - בלי כוונה להעליב, אם העלבתי מלוכדים - עד כמה שאפשר. תל אביב - לא בטוח, אבל ישר ראו עליכם שאתם צפונים. (בטח הלכתם בחבורה והסתכלתם מסביב כאילו הרגע נחתתם מאיפשהוא. צדקתי?)

V. Ghost

New member
מצב רוח ?טיפ טיפה.........

לדעתי בכל אופן גשם יותר טוב מחמסין וכל שינוי במזג האויר הוא מעניין אבל לי כבר נמאס מהגשם כל הקיץ הלכתי עם מעיל ומטריה ועם בגדים חורפיים וחמסין ? כבר שכחתי מה זה Visible Ghost

למעלה