החורף כבר פה...

החורף כבר פה...

שיר של שילה שהכי מחמם אתכם בחורף: שהכי מקרר אתכם: שהכי מזכיר לכם חורף: אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: שוקו חם או תה?! מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה?

B a m b o o k

New member
חורף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר של שילה שהכי מחמם אתכם בחורף: טוצ'קה שהכי מקרר אתכם: לאדעת שהכי מזכיר לכם חורף: גשם אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: גלעד הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: איפנקציה באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? של אינפקציה
לילה לבן אח"כ בת"א
איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: להתכרבל עם מישהו בפוך
שוקו חם או תה?! חלב
מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה גשום!!!!!111

נפלא

שיר של שילה שהכי מחמם אתכם בחורף: שהכי מקרר אתכם: לאט ומהר שהכי מזכיר לכם חורף: לונדון אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אליענה הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: יותר מידי באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? לל יודעת איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? אמפי וואל סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: מתחת לשמיכה כשיש גשם בחוץ (בנאלי וזה) שוקו חם או תה?! שוקו חם מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? לא למות

דווקא לא דיברתי על שילה

שילה זה או בתמונע או במרתף.. אני פשוט עונה על מה שאני רוצה ולא על השאלה

O:

שיר של שילה שהכי מחמם אתכם בחורף: שמיים שהכי מקרר אתכם: יום אחד גם את תמותי שהכי מזכיר לכם חורף: גשם אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: דניה. הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: משינה, בחורף שעבר באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? משינה, ללא ספק איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? בתמונע או בזאפה.. משהו בסגנון סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: ההברזות שלי בכיתה ט' בימים עם גשם לחוף.. חח ככה זה כשהבית ספר קרוב לים שוקו חם או תה?! שוקו חם מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שיהיה הכי קר שאפשר

^^

שיר של שילה שהכי מחמם אתכם בחורף: שירים של שילה לא מחממים אותי. שהכי מקרר אתכם: רק לנו שהכי מזכיר לכם חורף: גשם אדם שהכי מזכיר לכם את החורף: אוראל, היינו מקפצות בגשם בבית הספר (:) הופעה שהכי מזכירה לכם את החורף: שי גבסו, כי ירד גשם באמצע P: באיזה מהופעות החורף של שנה שעברה הכי נהנתם? שייגעצ^^ איפה הייתם רוצים שתהיה הופעת-חורף השנה? תמונע :) סיטואציה שמזכירה לכם את החורף: החברה שלי מעירה אותי וצורחת ש"יש גשם!!!1" שוקו חם או תה?! שוקו חם. עם קצף. מה אתם מאחלים לעצמכם לקראת החורף השנה? שאהיה בו הרבה עם הבנאדם שמחמם אותי.

למעלה