החוק החדש שאלה

fishy16

New member
החוק החדש שאלה

לפני מה שהבנתי גם אם הוצאתי רישיון לפני ה1.11 אין לי הגבלת נוסעים.. זה נכון? (המלווה כבר נגמר מזמן ככה שזה לא רלוונטי..) ולשאלה החשובה יותר- ידוע שמה שקרה עכשיו זו פירצה בחוק.. ויתקנו אותו מתישהו , האם לאחר התיקון עדיין לא תהיה עלי הגבלה, או שתחזור לי הגבלה כמו שהיה עד עכשיו? או שבכלל יכול להיות שיחולו עליי החוקים החדשים? (אם הם יתעסקו בהגבלות מסוימות?) תודה לעונים! וסעו בזהירות!

Reign Of Chaos

New member
בקשר לשורה הראשונה שלך

אתה טועה. אם הוצאת לפני ה-1.11 כנראה יש עליך הגבלת נוסעים.

tamaroush

New member
אין עליו הגבלה

הרגע שאלתי את משרד הרישוי או התחבורה ואמרו שיש לי חודשיים מלווה ובלי הגבלה כך שביום שבת נגמר המלווההההה

flutter girl

New member
אין לך חודשיים מלווה

יש לך 3. תחשבי בהגיון, אם תצליחי, ותסתכלי על הרשיון הזמני שלך. התאריך שרשום עליו הוא תאריך סיום המלווה - ואת לא תקבלי רשיון קבוע לפני זה. משמע, שוטר עוצר אותך, מסתכל על תאריך סיום המלווה, והוא לא שואל את עצמו "הממ... התקנה נכנסה לפני כמה ימים.. היא עשתה בתאריך זה וזה.." - לא!! את מקבלת שלילה מנהלתית ומוזמנת למשפט, אאל"ט גם מחרימים את הרכב. ואומנם, לי לא כל כך אכפת, אבל חבל שאתם משחקים אותה ראש קטן עם הרישיון. הגבלת 2 הנוסעים אכן הוסרה באופן זמני, אך המלווה עוד תקף! אל תשחקו עם זה, ה'.

טל 888

New member
הגבלת 2 נוסעים הוסרה גם למי

שנגמר לו המלווה לפני משו כמוווווו שלושה חודשיים?

גיאספס

New member
האמת אני אישית התקשרתי גם למשרד

הרישוי בשביל לברר לחבר, ושם אמרו לי בפירוש (שאלתי פעמיים) שיש מלווה של חודשיים גם למי שהוציא לפני

למעלה