החוקים

Nunatak

New member
החוקים

אני משחק בטרביאן משהו כמו חודש ואם יש משהו שבאמת מעצבן אותי זה החוקים המפגרים של המשחק. אי אפשר לשלוח ביום יותר מ1/24 מהתפוקה היומית?! אי אפשר לשלוח חיילים לסיטרים שלך, אי אפשר לכבוש כפר שהיית סיטר שלו, אתה לא יכול לשלוט מהכפר שלך על חיילים ששלחת מכפר אחר שלך(הכי מעצבן!), אי אפשר שיהיה לך סיטר שיחליף אותך למשך יותר משבועיים... מה אתם חושבים?

n lee

New member
תגובה בקשר לזה

החוקים של הסיועים נועדו כדי שהמשאבים יעזרו לכפר שלך לצמוח ולהתפתח אתה תשים לב שככל שיש לך יותר כפרים אתה יכול לשלוח יותר והחוק שם לא ממש מדוייק אם כבר אנחנו דנים בנושא אתה יכול לשלוח ביום תפוקה של שעה אחת מכל משאב של סך כל הכפרים שלך ז"א שאם יש לך נגיד 5 כפרים רגילים ובכל אחד מהם תפוקה של 1000 מכל משאב, תוכל לשלוח 5000 מכל משאב (נגיד מכפר אחד) המטרה היא שהמשאבים ישרתו אותך ולא אחרים אתה יכול לכבוש כפר שהיית סיטר שלו אם עברו 14 ימים מאז שהיית סיטר שם זה משחק בינ"ל שקיים כבר כמה שנים טובות, החוקים בו מאוד הוגנים (לדעתי לפחות) למרות שאני לא בהכרח מסכימה עם כולם עם שחקנים במלא מדינות אחרים מסתדרים איתם אני בטוחה שכל אחד פה יכול

Nunatak

New member
זה לא שאני לא מסתדר איתם.

אבל יש דברים לא הגיוניים... למשל למה שאני לא אעזור למישהו בברית שלי ואשלח לו משאבים אם הוא זקוק להם באופן דחוף? הרי ברור שזה לטובתי כי אחר כך כשאני אצטרך עזרה אז גם הוא יעזור לי. ומה שהוא לא חוק אבל ממש מעצבן אותי זה העניין עם השליטה על החיילים שכבר ציינתי. ותיקון קטן: אם יש לי 5 כפרים ובכל 1 תפוקה של 1000 מכל משאב(חיטה לפי ברוטו) אז אני יוכל לשלוח סך הכל 20,000 לא משנה באיזה קומבינציה.

n lee

New member
אם יש לך 5 כפרים

ובכל אחד מהם תפוקה של 1000 מכל משאב תוכל לשלוח סה"כ 5000 מכל משאב ספציפי, וסה"כ סכום כולל של 20000 משאבים אתה לא יכול לשלוח 20000 ממשאב ספציפי אני לא חושבת שצריכה להיות שליטה על החיילים ששלחת לכפר של מישהו אחר, שולחים חיילים בשביל הגנה, לא בשביל לתקוף משם. בשביל זה לך יש משתמש אינדיווידואלי כדי שתוכל לעשות משם מה שאתה רוצה, החיילים שלך לצורך העניין רק מתארחים שם עד שתמשוך אותם בחזרה והעניין של המשאבים הוא היות והמשאבים אמורים לשמש את המשתמש שלך, לבנות מבנים, חיילים, שדות, כפרים נוספים, ולא בשביל לעזור בלעדית למשתמשים אחרים

Nunatak

New member
כפר שלי, לא של מישהו.

אני מתכוון שאם למשל יש לי שני כפרים: X וY. בכפר Y בניתי 500 חיילים ו200 שלחתי לכפר X. אז מכפר X אני לא יכול לשלוט על החיילים שבניתי בכפר Y.

n lee

New member
טוב

זה בגלל שאתה יכול לתקוף רק מהכפר שבו יוצרו החיילים

Nunatak

New member
ועל זה בדיוק אני מדבר.

מה זה משנה באיזה כפר מדובר כל עוד זה הכפר שלי?

n lee

New member
אני מחזקת את מה שרענן אמר

אי אפשר להגיד את זה טוב יותר

xxx RAANAN xxx

New member
כנס בבקשה.

תראה , כמו בכל משחק יש חוקים , אתה נכנסת למשחק שהחוקים בו ברורים בין אם זה נראה לך או לא .. בכל המשחקים ישנם חוקים שכתב אותם מנהל המשחק , הרעיון במשחק הזה הוא להראות כמה אתה טוב במצבי לחץ ובחוקים נוקשים , אסטרטגיה היא מילת המפתח במשחק הזה , אתה לא חייב לקחת את זה קשה, אלה להכניס את עצמך לאתגר ולנסות להצליח מול החוק , בסופו של יום אתה תבין שהחוק הוא נכון וכך היה צריך להיות.. בהצלחה בהמשך.

Tyr19

New member
תוספת קטנה ../images/Emo9.gif

כמו שרענן אמר כל המשחק מושתת על אסטרטגיה נטו. אם תדע לתכנן נכון את מיקום הכפרים שלך ולבנות אותם בצורה נכונה ולייעד כל אחד מהם לתפקיד מסוים (ויש הרבה), וכמובן לדאוג לכפרי גיבוי... רק אז אתה תגלה שהמשחק ישחק לידיים שלך. הכל מסתכם בנוסחה פשוטה: תכנון נכון + חשיבה קדימה = חשבון שיתפקד בצורה מעולה. הבעיה שאתה מתאר היא בגלל שיש שחקנים שלא חושבים קדימה בזמן שהם בונים את החשבון שלהם, ובסופו של דבר מתקבל מצב אבסורדי שכל הכפרים הם כפרים התקפיים וגם הגנתיים...עכשיו לך תוציא התקפה יעילה ושלא נדבר על להתגונן

dealex

New member
../images/Emo41.gif שאלה בנושא מסחר NPC

מישהו יכול לפרט מזה ? מסחר NPC תודה מראש

n lee

New member
NPC זה החלפות משאבים עם השרת

בעצם לפי כמות המשאבים שיש לך אתה יכול להחליף למה שאתה רוצה יעיל במיוחד כשיש כפרי חיטה ואז מצטבר לך המון חיטה אתה פשוט ממיר אותה בNPC למשאבים אחרים סתם בתור דוגמא אם אתה מגיע ל240 אלף חיטה (זה 3 אסמים) אתה יכול לחלק את זה שווה בשווה בין המשאבים האחרים (אומר 80 אלף מכל משאב אחר ואז אין חיטה בכלל, או 75 מכל משאב ואז מה שנשאר זה החיטה) אתה יכול להמיר חיטה למשאבים אחרים על מנת שזה יהיה במדוייק לבניית חיילים מסויימים (זה מה שאני עושה האמת) וכן זה עולה כסף (זהבים) בעקרון כל שחקן מקבל 25 זהבים בתחילת המשחק, אז כדאי להשתמש בהם בתבונה, במיוחד אם אין לכם כוונות להוציא כסף אמיתי על המשחק (פה אפשר לשלם רק עם כרטיס אשראי בינ"ל)

Nunatak

New member
תיקונים קטנים

כל שחקן מקבל 35 זהב ואפשר גם לשלם עם הפלאפון אבל זה עולה 20 שקל ל20 זהב שזה הרבה יותר יקר מאשר בכרטיס אשראי.

n lee

New member
ממתי אפשר לשלם עם הסלולרי???

לא ראיתי את זה בשרת האמריקאי וזה יקר רצח 20 ש"ח ל20 זהב

למעלה