החוצפה של ביבס

החוצפה של ביבס

מעניין עוד כמה פעמים אוטרד על ידי ראש העיריה בשיחות טלפון מוקלטות לביתי. לזיכרוני, לפחות שלוש פעמים עד כה. לא משנה לו שאני מפסיקה הכל ורצה לענות לטלפון, אולי זו שיחה חשובה. ולחשוב שעל ההטרדות האלו אני משלמת ארנונה גבוהה.

עזי 22

New member
אין קשר בין תשלומי הארנונה לשיחות הטלפון

הרשימות מקבלות את כספי מימון הבחירות מהמדינה.

mapoo

New member
לא הבנתי.

מהמדינה כלומר מאיזה משרד ממשלתי? ומדוע מעוז לא מקבל וביבס כן?
והאם זה אומר שמס ההכנסה שלנו מממן את הרשימות השונות?

עזי 22

New member
רשימה שכבר יש לה יצוג במועצה מקבלת מקדמה עפ"י

מספר חברי המועצה המכהנים. רשימה חדשה מקבלת מקדמה עפ"י סכום המימון המוגדר למנדט אחד.
לאחר פרסום התוצאות מקבלות הרשימות את יתרת המימון (או שמחויבות לשלם בחזרה) עפ"י מספר המנדטים שקיבלו בפועל.

mapoo

New member
תודה. לא ידעתי

מרגיז שמדינה כלכך קאפיטליסטית נוהגת דווקא פה בסוציאליזם מובהק...

כמוך גם אני סובל מהחוצפה הזאת,

לפני ובין החגים קיבלתי מחיים ביבס כמה שיחות מוקלטות לביתי וגם הודעות SMS לנייד שלי, התקשרתי למוקד העירוני 106 וביקשתי להודיע לראש העיר שאני לא מוכן לקבל את הפרסומות שלו, ענו לי שהם לא מעורבים ונתנו לי את מספר הטלפון של לשכת ראש העיר. התקשרתי ללשכת ראש העיר אך שם לא היתה תשובה עד אחרי חג הסוכות. אחרי סוכות התקשרתי ללשכת ראש העיר ודיברתי עם ראש הלשכה, הודעתי לה שאני מתנגד בכל תוקף לקבל שיחות טלפון מוקלטות מראש העיר, כמו גם מכל גורם אחר, ראש הלשכה התנצלה והבטיחה שהיא תסיר אותי מהרשימה.
עד היום היה שקט, היום בשעות הערב שוב קיבלתי הצקה מוקלטת. מייד התקשרתי ללשכת ראש העיר ואמרתי להם שכבר פעם אחת ביקשתי להסיר אותי מהרשימה והתכוונתי לכך, אני חוזר ומבקש או שאלך להתלונן במשטרה על הטרדה. הפקידה שענתה לי היתה מאד אדיבה, אמרה שלא ברור לה מה קרה, לקחה את הפרטים שלי והבטיחה לדאוג להסיר את שמי מהרשימה, אני מקווה שהפעם באופן סופי.

מעניין שהמועמד השני לראשות העיר, והמועמדים למועצת העיר, לא מתקשרים כלל והיחיד שמתקשר הוא ראש העיר. או שיש לו מקורות מידע שאין לאחרים, או שיש לו תקציבים שלמועמדים האחרים אין את התקציבים העומדים לרשותו.

בבון5

New member
אותי הוא מטריד באופן אישי !

ראש העיר היקר, אני לא רוצה לספר לכם במה הוא מתעסק, עד כמה נמוך נמוך נמוך נמוך הוא יורד. כן. אותי הוא מטריד באופן אישי. טוב היינו פעם חברים, ניצלת אותי. אחר כך חמש שנים של התאלמות מוחלטת, ופתאום עכשיו סחבק חזר.
כן, ואמרתי לו בפירוש אחד על אחד, לא מעוניין לקבל ממך טלפון, לא מצביע בשבילך, לא יקרה. אבל לא להאמין. קיר. ממשיך לשלוח אלי שליחים והודעות טלפוניות. זה ראש העיר.

למעלה