החוצפה שיש לאנשים..

שאנל א

New member
החוצפה שיש לאנשים..

אז נכון שנפרדנו.. לא הלך בינינו למרות כל הציפיות. ונכון שלא דיברנו כבר כמעט חצי שנה... אבל אנחנו רואים אחד את השני יום יום ולא שוכחים להחליף מבטים נבוכים בכל פעם. אז למה, למה אחרי שכבר אגרתי מספיק אומץ בשביל לשלוח לך SMS שאני חושבת עליך לאחרונה הרבה, אתה מחזיר לי בהודעה "מי זה?" למה לכל הרוחות מחקת את המספר שלי?? לא מבינה אנשים, פשוט חוצפה. נפרדנו אז אתה מעיף אותי מהחיים שלך?? אכזבה רבותיי.. אכזבה

יש שיר בערוץ הילדים שאומר

זה סימן!!! מכירה ?? זה סימן שזה הזמן והגיע הרגע לעשות OFF בכל מה שקשור בו ולעבור הלאה להמשיך להנות לחיות לבלות בלי לחשוב עליו.

שאנל א

New member
פשוט מדהים...

מדהים איך שאנחנו מובלים אחרי הרגשות שלנו. עוד יותר מדהים שאיכשהו אנו תמיד מצליחים לשכנע את עצמנו שהחוקים יכולים להתכופף בשבילנו. בכל אופן, זאת זכותו המלאה להעיף אותי מחייו....
תודה על התגובות וג'סי, אינני מאמינה בסימנים, למרות שהסוויטץ כבר נעשה, ברגע של חולשה הייתי חייבת לחזור לשורשים....וזהו אכן שיר מדליק :) נשיקות.

אריה1970

New member
סליחה???../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

אז מה אם הוא מחק אותך?? אולי הוא רצה לסגור את הפרק הזה והעדיף למחוק אותך?? לא מבין איפה הבעיה תסלחי לי. אותו מצב היה לי והחלטתי להתנתק וכך עשיתי . לא השארתי שום דבר שיכול להזכיר לי אותה. אז ? תעברי הלאה. הוא כבר עשה את ההחלטה שלו כמה שזה כואב. תדלגי.

Koshka 1

New member
תשקחי ממנו!

תשקחי ממנו! תתחילי לחיות מחדש! תכירי אנשים חדשים!

למעלה