החופש של הילדים

החופש של הילדים

זה כל כך מסובך לנסות למצוא סידור כל יום במקום אחר לילדים כדי שאוכל לעבוד. למה יש חופש כל כך ארוך? איזה הורה נורמאלי יכול לקחת כל כך הרבה חופשים בשנה? מה חושבים לעצמם במשרד החינוך? מה? חופש של חול המועד בלבד לא מספיק???

כל כך נכון

ועכשיו - תכפילי את זה ב- 3... מזל שמצאתי לקטן קייטנה מצויינת ב- 600 ש"ח כולל הסעות. נכון, זה מחיר מטורף לשבוע, אבל זה שווה את השקט הנפשי שלי ואני יודעת שזה עוד מחיר יחסית זול לשאר הקייטנות באזור.

באמת יקר

לי יש שניים והאמת שדיי בניתי על בעלי שמובטל כבר כמעט 5 חודשים, איכשהו זה לא הסתדר וכל יום אני מג'נגלת בין אמא שלי לחמותי לבייביסיטר (מנסה לחסוך בהוצאות כמה שאפשר...) עכשיו אני כבר מתחילה לחשוב על יולי (אני צריכה ללדת ביוני ולא ברור לי איך אעביר את כל החופש הגדול עם 3... )

אימם

New member
אלה המחירים גם אצלנו

רק שהקטן (9) לא רצה קייטנה כי יש להם מחנה שהם הקימו למטה בין הבניינים חששתי אבל הם (הוא ועוד בנים ובנות מהכיתה) מבלים יפה במחנה ויוזמים פעילויות..

הילהל

New member
השנה עוד יש את הצהרון

עבור 40 ש"ח נוספים ליום אפשר לבוא משמונה בבוקר מה יהיה בשנה הבאה? בטח יהיה רע

אירישה

New member
ניסית לארגן "קייטנת הורים"?

מתארגנים 5-6 משפחות, כל יום מישהי/ו אחר לוקח יום חופש ומארח את הילדים - וכבר סוגרים שבוע.

בדיוק על זה

אנחנו מנסים לסגור לחודש יולי. עובדים על זה. זה אכן רעיון מעולה, אפילו חשבנו לקחת איזה תיכוניסטית שתעסיק את הילדים כל פעם בבית אחר ואז מי שצריך לעבוד מהבית יכול לעשות את זה. אם מדובר בחמישה ילדים, כל יום עד 13:00 חמישה ימים בשבוע ל4 שבועות אפשר לסגור עם התיכוניסטית על 2500 ש"ח וזה יוצא 500 ש"ח לילד שזה ממש לא הרבה.

מיכל @

New member
ממש לא ברור ../images/Emo4.gif

אני לא מבינה מאיפה מגיעים כל החופשים האלה, ואילו הורים יכולים להרשות לעצמם את כל החופשים האלה. חגי תשרי, 8 ימים בחנוכה, 3 ימים בפורים (למה???), 3 שבועות פסח (כי עבר כ"כ הרבה זמן מאז שלילדים היה איזה חופש טוב) ואח"כ חודשיים שלמים בחופש הגדול. אני ממש לא מבינה. עבור הילדים הגדולים (7) אנחנו משלמים 220 ש"ח לחודש לילד במשך 10 חודשי הלימודים עבור קייטנה של המתנ"ס שעובדת בביה"ס בכל ימי החופשה (חוץ מימי שישי וערבי חג). לא זול, אבל אין ברירה. הילדים דווקא מאוד מרוצים מהקיטנה.

שירי ל

New member
אני לא מבינה את ההצדקה של לתת חופש למעלה

משבוע לפני ערב החג. סליחה אבל כל עניין הנקיונות ממש לא מוצדק בעיני. כמעט 10 ימים של חופש כדי שהגננות והמורות ינקו את הבית שלהן??? מסופקתני אם כל עובדת אחרת במקום עבודה בתשלום מנצלת 10 ימי חופש שלה בשביל לנקות את הבית. בכל אופן גם אנחנו מהמג'נגלים - לקחתי כמה ימים חופש, בשאר הימים אני לוקחת ילדה אחת איתי לעבודה ושתיים משאירה עם סבתא. אם אבא יכול לקחת ילדה לעבודה גם הוא לוקח. בימים ממש ארוכים אני משלמת לבייבי סיטר להוציא אותן קצת לגינה/קניון/משחקיה ולתת אוויר קצת לסבתא. ימי חופש לקחנו במשותף כדי לעשות איתם קצת כיופים.

Tammy52

New member
אני מתיחסת לזה כאל אתגר

הא מה נעשה עם הילדים ביום א מי יחזיק אותם ביום ב לאן נשלח אותם ביום ג כמו לפתור מעין תשבץ מרגישה סיפוק אדיר כשמצלחה לארגן להם סידור וגם סיפוק כשאין ברירה וזה מה שמכריח אותנו לקחת ימי חופש ולהשאר בבית

למעלה