החופש לממן עלוקות

זואי62

New member
החופש לממן עלוקות

לא מצליחה להבין ציבור , רוב שבעם החי את חייו מתוך בחירה להיות חופשי וחלוני גאה, שותק מול ציבור קטן של שחורים גנבים וטפילים, החי על חשבונו בוחר לא לעבוד - ומדוע שיתאמץ אם אנחנו החילונים ממנים את חייו וילדיו? מדוע לא להעביר את התקציבים שלהם לאלו מאתנו הזקוקים לכך כמו הנכים? הידעתם שמרבית השחורים "תלמידי הישיבות" אינם משלמים ארנונה לדוגמא? שהם בינהם מחלקים את מה שהם מקבלים מאתנו על חשבוננו להנצחת הטפילות? בסופי שבוע הם מקבלים בישיבות את האוכל בתרומה? ומי הפרייר שתורם ושותק? אנשים תתעוררו יש לנו יותר קולות ואין סיבה בעולם שלא אוכל לבחור לחיות כאן בלי לסבסד את מי שבחר לחיות כטפיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taro

New member
ב´שר לכינוי שחורים - מיותר

ובקשר לשאר ההודעה: את רק שוכחת שהשלטון הציוני אסר על החרדים לעבוד כל עוד הם לא עושים צבא. רבים מהם היו מעדיפים לעבוד ולהרים את עצמם ממעמד "הציבור העני ביותר בארץ" (בנוסף לחרדים).

zeevms

New member
לפחות תחכה שנסיים את הויכוח

לפני שאתה ממהר להפיץ את דעתך בתור עובדה.

taro

New member
אני חיכיתי מספיק

לציטטות ממך. כל אחד מוזמן לעיין בלינק שנתתי לדו"ח ועדת טל ולראות שחור על גבי לבן את איסור משלח היד לכל חרדי שלא עושה צבא, שתקף עד גיל 41 (אלא אם כן הוא עושה צבא לפני כן, ואז הוא יכול לעבוד), מה עוד שכל אחד יכול לעיין בציטוטים שהבאתי מן הדוח עצמו בפורום. כיוון שאני מלאתי את חלקי, ואתה עדיין לא הראת את ההגבלה כביכול, מה עוד שהטיעון שלך עבר מטאמורפזה ומתבסס כעת על איזו סטיסטיקה משנת 95 על אחוזי החרדים שלא עובדים, שיותר מלשמש הוכחה למשהו היא משמשת הד לאיסור העבודה שציינתי, אני חושב שאני יכול לטעון זאת. כשתרצה ותוכל, הבא את הציטוטים שלך, ולא טענות באוויר.

zeevms

New member
אתה יודע מה? תעשה מה שאתה

רוצה. אני חושב שרוב האנשים פה מספיק אינטלגינטיים בשביל לדעת מה נכון. סתם חבל שאתה אפילו לא נותן הזדמנות להוכיח לך אחרת (להזכיר לך הויכוח לא הסתיים). מה גם שאת דו"ח ועדת טל המלא אני הבאתי ולא אתה, אני הוצאתי ממנו עובדות ואתה הוצאת ממנו חוות דעת שונות. אם אתה לא מאמין לסטטיסטיקות מהדו"ח אז אין טעם לדון עליו, וזה דיי צבוע מבחינתך להמשיך לצטט ממנו חלקים. כל אחד מבין שאם בשנת 95 היו 57% חרדים שלא עבדו(לפחות), ושאם מספר החרדים מאז רק גדל אזי הנתון הזה לא קטן אלא רק גדל עם הזמן.

taro

New member
ושוב, סדר בדברים:

בהודעתי הראשונה (תחילת הת´רד) כבר צטטתי לך מדוח הועדה, פשוט הבאתי את הקישור הלא נכון, ואח"כ הבאתי אותו מחדש. אני בהחלט מאמין לסטטיסטיקות; לא התווכחתי על העובדה ש-57 אחוז מהחרדים לא עובדים; כאמור, אמרתי שרובם לעובדים, אבל אמרתי שזה בגלל שאסור להם לעבוד. אני לא רואה איך סטטיסטיקה משנת 95 על חרדים שלא עובדים מוכיחה שמותר להם לעבוד (בהנחה ולא עשו צבא). גם אני חושב שרוב האנשים מספיק אינטיליגנטים, כדי להבין שכועדת טל בכבודה ובעצמה (וגם אם אינך מסכים עם המצלותיה, אינך יכול לפקפק באמונם של המכהנים בה) מביאים את פרטי ההסכם האוסרים משלח ליד. לכל המעוניין, הציטוטים וכן הכתובת המדוייקת נמצאים בת´רד ל-Zeevms.

zeevms

New member
לא אמרתי שהסטטיסטיקה מוכיחה

שמותר להם לעבוד. בכל אופן בוא נמשיך את הויכוח איפה שהתחלנו, כדי לא ליצור בלאגן.

ברשותכם שאלה קטנה ל-zeevms..

מה הטעם וההיגיון להסתמך על נתוני גרף משנת 95 ?!! זה לא רחוק מדי? יש לך נתוני גרף משנות האלפיים שיתמוך בטענתך על כך שהאחוזים (מן הסתם?!) רק גדלים? אולי המצב השתנה לטובה? נראה לי שאתה מסתמך רק על תחושת בטן או לכל היותר משאלת לב שתשרת את טענותיך. אגב, אין לי שמץ של מושג מה יהיו תוצאות הגרף החדש. איני יודע אם ניתן לקבוע את רמת האינטלגנציה שלי על סמך השאלות הנ"ל, אך הסתמכות שלך על גרף ישן שיתכן והוא כבר לא רלבטני, בלט באופן חריג.

zeevms

New member
להיפך! אני מקווה שהמספר ירד!

אני מציע לך לקרוא את הדו"ח ואז תבין שאני מסתמך על מומחים ולא על דעת עצמי. בדו"ח ניתן לראות בבירור שמספר החרדים שאינם עובדים גדל לאורך 50 השנים האחרונות, ומכיוון שלא חל שום שינוי אידיאולוגי או חוקתי משמעותי, אין שום סיבה שהמספר הזה פתאום ירד. כידוע לך קצב ההתרבות של החרדים הוא גבוה מאוד, וזאת הסיבה העיקרית שהמספר ממשיך לגדול. לדעת כל המומחים המספר ימשיך לגדול (אלא אם יהיה שינוי משמעותי) גם בשנים הבאות. שוב- אני מציע לך לקרוא את הדו"ח על מנת לקבל תמונה כוללת של המצב.

green-star

New member
לזואי !!!!!!!

כתבת שהחרדים הם עלוקות הידעת שבכל קניה במכולת או בכל מקום אחר אדם משלם מיסים ואם הציבור החרדי הוא ציבור ענק העושה קניות משמע הוא משלם מיסים ויוצא מכך שגם החרדים משלמים מיסים גם בשבילך אז אנא תחשוב לפני שאת\ה כותב\ת בתודה

אנדרי ז

New member
שינוי ממתינה לך בזרועות פתוחות

לא מספיק רק להצביע ביום הבחירות. צריך להתפקד למפלגה ולהשתתף בפעילויות שלה, ואפילו ליזום אותן. אם את מעוניינת צרי איתי קשר ואני אפנה אותך לכתובות הרלוונטיות.

למעלה