החופש החופש החופש....

רם אזרח

New member
החופש החופש החופש....

או-טו-טו מסתיימת עוד שנת לימודים. אגב, למי זו היתה השנה האחרונה בתיכון? ספרו לנו על תוכנית לחופש הגדול, אבל לא סתם תוכנית: כזו שאמורה להימשך לכל אורך החופש, ברציפות, לא מבצע חד-פעמי. חודשיים זה זמן עצום אם מתמקדים בפרוייקט אחד, אז מה הפרוייקט שלכם השנה? (מקור התמונה: http://www.lifeisajoke.com/pictures387_html.htm)

../images/Emo4.gif

אין לי יום אחד של חופש. אני עושה סמסטר קיץ והוא אפילו מורכב יותר מהסמסטר הזה, מפני שדחיתי קורס מאוד מעיק... בדיוק עברתי דירה והיה קצת גדול עליי הכל ביחד. בכל מקרה, אין שום חופש, רק עבודה ולימודים אין לי זמן אפילו לפגוש חברים. ונראה... אולי אולי אני אעשה את קורס המנחים... הכל עניין של כסף.

smailie

New member
שיר על חופש: "אוטומוביל" / יונתן רוזן

אוטומוביל ביצוע: יונתן רוזן מילים ולחן: יונתן רוזן אוטומוביל בחלום תתעורר יום ראשון מה יש כאן לחשב שתירגע גם בכל מה שתמצא צריך כל יום לנסות שוב להגשים חלומות עוד עוד... כי כל מה שנחוץ זה רומן להעביר את הזמן ואם התמזל מזלך גם אהבה אנטיגואה מחכה שם נעבוד בחווה אם אין כסף אז מה? נשיג, נמצא. נדבר ת'שפה, נלך כל בוקר לים ונתאהב בעולם כמו ילד. כל מה שנחוץ זה רומן להעביר את הזמן ואם התמזל מזלך גם אהבה וחלומות מתוקים ינשקו אותך בפנים שוב נשיקות אחרונות סוף לדמעות. אתה חוזר ואומר שאין מה למהר שיום אחד נתעורר ונגלה שהחיים יפים שאנשים נשארים ואנחנו רק העוברים כמו מים כל מה שנחוץ זה רומן... בין חצרות תל אביב מעט לפני האביב חזרה אלי התחושה שה שה שה שה שה שהאוטומוביל נסע ראיתי זיק של תקווה זה מבלבל כמו חלום אבל הכל נופל למקום. מה שנחוץ זה רומן...

pilpelmemule

New member
זו דרישה ממש קשה חחחח O_O

קודם כל בשבילי זו היתה השנה האחרונה בתיכון.. ואני הולכת להתגעגע ולא להתגעגע בו זמנית XD אני חושבת שאני לא הולכת לקחת שום פרוייקט חוץ מל-ה-נ-ו-ת ולעשות כ-י-י-ף לפני הצבא וכל מה שנובע ממנו...!! חופש גדול אחרוווןןן ייאאללהההה!!! פרוייקט? איזה פרוייקט? בחופש??? הפרוייקט היחידי זה להוציא ציון טוב במועד ב' במתמטיקה בעזרת השם ובעזרת עצמי כדי שהסופי מתמטיקה יהיה לי טוב.. זהו.. לשמור על קשר עם החברים מהתיכון ולהשתדל לנגן ולקרוא ולעשות דברים שאין לי זמן אליהם ביום יום ול-נ-ו-ח (זה ממש חסר~!!!!!!! בעיקר לחרשנים)... אני אחשוב על פרוייקט או משהו בסגנון כשאני ארגיש קצת יותר בחופששש .. לכל אחד מגיעעעעע

smailie

New member
לא מרגיש את החופש

יש לי מספיק צרות ואתגרים למשך תקופה ארוכה מאוד. אין לי כרגע שום הרגשה של התחדשות, של סיום או של שחרור.

למעלה