החופש הגיעעעע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלחסוך ללונדון../images/Emo3.gif, אבל זה לא ממש יעבוד לי [בעיקר כי נשאר לי רק עוד 1000 ש"ח שהם אופציונליים לחלוטין, אז יהיה לי קשה להמנע מלבזבז../images/Emo122.gif] אבל חוצמזה, מפגשים בעזרת השם, ולנסוע לרחבי הארץ לבקר אצל אנשים מאממים כמוכם וכמו אנשים מפורום זוב"י ויוניבלוךאפרתגושוהלהקה... מה עוד? אהה כה, לקרוא, והמון. קניתי איזה 9 ספרים ב-3 חודשים האחרונים, וקראתי בינתיים רק 3 מהם, אז אני חייבת להתחיל לקרוא יותר../images/Emo9.gif הופעות, במידה ומצבי הכלכלי והתעבורתי יאפשר לי את זה, ללמוד נהיגה ולעשות תיאוריה, שוב בכפוף למצבי הכלכלי../images/Emo3.gif, ומלבד זה נראה לי שכלום../images/Emo3.gif. בטוח יתווספו עוד דברים בחופש, אבל לבינתיים זה מספיק../images/Emo9.gif מה איתך רינה../images/Emo35.gif

אין חופש ../images/Emo10.gif

אללי

poosik

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gifזאת נטלי

אני פשוט אצל חברה ואין לי כוח חהחליף שמשתמש.....אני ילדה עצלה... אני לא באמת יודעת מה לעשות..... יהיה את חווי"ה ופעולות..... וחברות.... ולקרוא וזהו נראה לי....

קרניjack

New member
חופש לתמיד../images/Emo8.gif

לצייר הרבה, לפתח את הרישומים, לראות הרבה סרטים שפיספסתי, לא ים ולא בריכה, מפגשים פה ושם ובעיקר להנות!

למעלה