החופש הגדול

ג י ל י1

New member
החופש הגדול

שלום יש לי 3 בנות . בנות 9 , 7 , 1 שנים אני מבקשת רעיונות , כיצד להעסיק אותם בחופש הגדול . תודה

לאה_מ

New member
אז השאלה שלך היא בעיקר לגבי הגדולות

נכון? כי הקטנה עדיין ממש תינוקת, וודאי צמודה אליך בכל מקרה לבילויים שלכן. כמה הצעות לפעילויות במהלך החופש: מחוץ לבית: ים, בריכה, טיולים קצרים בסביבת מקום מגוריכם, מוזיאונים (לאמנות, למדע וכו'), גן חיות (או פינות ליטוף), וגם כלי תחבורה שונים (הילדים שלי עדיין נהנים מנסיעה ברכבת, למשל - זה בהחלט חלק מהבילוי בעיניהם), גני שעשועים, ספורטקים ופארקים למיניהם - הכל תלוי בתקציב ובהיצע הקיים באיזור מגוריכם. בבית: ספרים (הן יכולות לקרוא בעצמן, וגם את יכולה להקריא - אפשר לקרוא סיפור בהמשכים - זה מאד כיף), עבודות יצירה (יצירות מדאס, פיסול בעיסת נייר, הכנת בצק משחק, ציור קומיקס, צבעי ידיים, הכנת קופסאות מקושטות, וכו' - מציעה לך להכנס לפורום אמנות שימושית - יש שם המון רעיונות שתוכלי להשתמש בהם, וגם בכל חנות של חומרי יצירה ידעו לתת לך רעיונות מוצלחים), בישול משותף, משחקי קופסה, בניית אוהל, צפיה משותפת בסרטים... בילוי נעים!

ג י ל י1

New member
החופש הגדול

ללאה תודה על ההצעות היפות . היכן נמצא פורום אמנות שימושית ושוב תודה איריס

kokopeli 1

New member
קייטנת בתים../images/Emo82.gif

בקיץ שעבר התארגנו קבוצה של חמישה הורים ועשינו קייטנה משלנו, שקראנו לה "קייטנת בתים". הרעיון מאוד פשוט - בכל יום בשבוע (מלבד יום שישי) מארח אחד הילדים את השאר. ההורים כמובן אחראיים להעסיק את הקבוצה במהלך היום. לשיטה הזו יש כמה יתרונות: 1. יש לילדים מסגרת במהלך החופש. יש שעת קימה, מתלבשים ויוצאים. יש תעסוקה מסודרת. 2. הנטל על העסקת הילדים בחופש קטן המון. 3. חיסכון כספי. אני מדברת על ילדים שהיו אז בני ארבע (גם השנה נעשה את זה). אני לא יודעת אם זה מתאים לגילאים של בנותיך, ובכל זאת, הנה לכם רעיון שהתברר כמוצלח מאוד.

irisgh

New member
רעיון נהדר!

הלוואי שהייתי בסביבה שבה זה טבעי.

לאה_מ

New member
גם אצלנו זה עבד מצויין עם בנות 7

התארגנו 5 אמהות, ואז יצא בעצם שעל כל יום שאת נותנת, את מקבלת את שאר ימות השבוע. בימים שהן היו אצלי עשינו עבודות יצירה שונות, בריכה על הגג, אכלנו יחד ארוחת צהרים, והן שיחקו בהנאה. לא עשינו את זה הרבה זמן, אבל מה שהיה היה מאד מוצלח, והילדות מאד התרגשו לקראת היום שלהן לארח.

למעלה