החופשה

החופשה

החלטנו שלאחר חודשים רבים של עבודה מגיע לנו חופש. רצינו להישאר בארץ ביגלל המצב. נירשמנו למלון האילת , אישתי אירגנה את הכל. ידעתי רק שביום ראשון אני מפסיק לחשוב עבודה עד יום ראשון שלאחריו , חופש ארוך במיוחד. לא רציתי לרדת עם המכונית אני מבלה במכונית את רוב שעות היום ולא רציתי לינהוג. לקחנו טיסה של בוקר כך שבעשר כבר הינו בפיתחו של הטרמינאל של אילת. מונית זריזה הביא אותנו למלון, מלון מפואר אך לא הרבה אנשים. רישום מהיר וניכנסנו למעלית קומה שישית . אישתי ניראתה מלבבת מיכנסים רחבות לבנות אפשר היה ליראות שהיא לובשת תחתוני חוטיני שחורים, חולצה ורודה קשורה מילפנים חובקת ברכות את שדיה המלאים. כובע רחב שולים ומישקפי שמש אופנתיות. היה איתנו עוד זוג במעלית הבחור היסתקל על שדיה של אישתי. אישתי שאלה אותם באיזה קומה אתם והבחורה ענתה בקול עדין שבע . עד איזה יום ? חמישי , אה אנחנו עד ראשון הבא. הדלת ניפתחה ויצאנו לפרוסדור. ניכנסנו לחדר , אישתי ניצמדה עלי רוצה לרדת לים ? כן בשימחה עניתי . היזדמנות להופעת בכורה של בגד הים שקניתי אמרה. ושלפה מהתיק הגדול בגד ים שלם שחור. אהבתי ליראות אותה מיתפשטת ויותר אהבתי ליראות אותה מיתלבשת. לאחר שהורידה את התחתונים הבחנתי שלא נותרו לה שערות בערותה רק פס דק ביותר. היא העבירה רגל אחר רגל ומתחה את בגד הים כלפי מעלה. העבירה את זרועותיה בכתפיות הצולבות . הבד היה דקיק אך חזק. אפשר היה להבחין בכל פירטי גופה דרך הבד הצמוד. נעמדה מול המראה מתחה וסידרה את החלק התחתון ולאחר מיכן סידרה שדיה בחנה את הצד והאחור. בגד הים עבר בין עגבותיה ישבנה היה גלוי וחשוף. חיבקתי אותה נשקנו . רוצה לשחק ? שאלה . כן , טוב תילבש גם אתה משהו אני ההיה בחוף איכן שאלתי, תימצא אותי כבר. היא שמה עליה חולצת חוף קלילה ויצאה מהחדר. נישכבתי על המיטה פתחתי טלביזיה ועברתי בין התחנות , היתי עיף עיני נעצמו . לא יודע כמה זמן כבר . היתעוררתי שטפתי את פני וירדתי לקומת הכניסה. המלון היה צמוד לחוף יצאתי לשמש והלכתי לקו המים אישתי לא היתה שם היתי בלבוש מלא ויחף צעדתי על החול הרטוב. היו מעט אנשים על החוף, תוצאה של המאוראות האחרונים. אישתי לא ניראתה בסביבה . אלכתי לי כך סתם לאורך החוף כיסאות לבנים היו סדורים למופט לאורכו ואנשים פרסו מגבות וישבו על חלקם. יותר כיסאות מאנשים. השעה היתה כבר ארבע אחרי הצהרים. אישתי שכבה שם על אחד הכיסאות מוצלת בין העצים . לידה ישב גבר זר, הוא דיבר בעירנות אישתי הינהנה בראשה , ניראה שהם שקועים בשיחה ולא שמים על סביבתם. הבחור היתרומם ונעמד על רגליו אישתי קמה ונעמדה לידו הוא היה ענק מהמרחק שעמדתי בו ראיתי כמה היא יפה ונשית. אישתי ניצמדה עליו ונישקה אותו .הוא חיבק אותה העביר יד לאורך גבה וחפן את ישבנה בידו הגדולה. ראיתי את ידה יורדת לבגד הים שלו ומלטפת את הכלי הגדול שלו ניראה שאם היא תמשיך בכך הוא לא יוכל להסתיר אותו יותר בבגד הים שלו. הם ירדו כך חבוקים לכיוון הים. בדרך עברו ליד הכיסה שתפשתי לי. עינה של אישתי עברו על פני כאילו לא ראתה אותי מעולם. שניהם נעמדו במים הקרים מהססים אישתי היתקופפה והתיזה מים עליו ורצה לתוך הימים צחוקה המיתגלגל נישמע בברור. הוא רץ אחריה לתופסה שניהם הישתובבו לרגע ולאחריו היו חבוקים ונושקים שפתים. רק ראשם היה מחוץ למים אישתי נישקה את צוורו . הם נישארו כך חבוקים ראשה היה שמוט על כתיפו ידיה חבקו אותו. ניראה בעליל שהם שוכחים את העולם. ראיתי את תנועות גופה עולה ויורד כאילו מהגלים. לא שמעתי אותם במרחק הזה אבל דימינתי את נשימתם מיתערבבת. בעין חדה אפשר היה להבחין שהם מקימים יחסים מלאים , חיבוקם נימשך ונימשך כאילו לנצח אישתי הרימה את ראשה מכתיפו לרגע ולאחר מיכן היסתובבה עם גבה אילו. הוא חיבק אותה מאחור ראשה היא זרוק לאחור על כתיפו נישקה את צוורו.מתנועותיו היה ברור שהוא חודר גם בדרך הזו. לפתע ניגמר הכל הם היתרחקו לרגע והחלו לחזור לחוף . אישתי נישארה לרגע סידרה את בגד הים שלה היזדקפה ויצא מהמים חבוקה איתו. בדרך כשעברו לידי האישתי נעצרה ואמרה תקיר אודי זה בעלי. הבחור קפא על מקומו .נעים רוני הושטתי יד לעברו. הוא לחץ את ידי ונישאר נבוך .רוני מרשה לי זה בסדר אל תידאג אמרה . ניפגש במלון אני עם אודי ביי חמוד אמרה לי והם המשיכו למקומם. אודי נישכב על הכיסא הים שלו אישתי נישכבה עלי וחיבקה אותו כך נישארו חבוקים גם שעזבתי את החוף בחזרה לחדר שלנו. המשך החופשה יבא בהקדם

אחלה של תחילת חופשה

ואני בטוחה שההמשך היה יותר מעניין
אני רק מקווה ששגם אתה נהנת כמו אישתך?
אחלה סיפור מלאכית כחולה

למעלה