החופשה

החופשה

אז החופשה הזאת תיזכר לעד.
3 וחצי ימים של שיכרות חושים.
מה צריך בן אדם כדי להרגיש שהמין הוא מושלם?
התשובה היא פשוטה – לאבד את הראש. למחוק מחשבות. לסמוך באלף אחוז. להיות בחלל "אטום" מכל השפעה חיצונית.
זה לא הרבה אבל זה גם המון. כמעט אף פעם התנאים האלה לא מתקיימים.
ואיך אפשר באמת להתנתק?
תמיד יש איזה מחשבה שעוברת בראש, איך אני? איך הוא? מה זה הרעש הזה בחוץ? מישהו ישמע את הצעקות? את זה אני לא מוכנה... את זה אני רוצה אבל פוחדת... איך להגיד לו? מה הוא רוצה? מה הוא לא רוצה? זה מגרה? אותי? אותו?
ועוד מליון קטנות כאלה, שתמיד מחזיקים אותי בשליטה מסוימת.
וצריך כמובן תנאים.
שהפעם התקיימו.
סוויטה ענקית מפוארת בקראון פלאזה, נוף מדהים של מפרץ אילת ועקבה נשקף מגבוה. דלתות כפולות אטומות לרעש, שטיח שהרגליים טובלים בו עד הקרסול, מיטה ע נ ק י ת עם סדיני סאטן לבנים, פלזמה על כל הקיר, ג'קוזי בחדר, פירות ושוקולדים, בקבוק יין אדום משובח, ומלאי של ג'יונטים.
רק מלהיכנס לחדר הזה עלה לי הדופק.
הבגדים עפו מיד.
למרות הנוף הנשקף מהמרפסת , סגרנו את השמשה והדפנו וילונות כבדים.
הייתה אוירה אפלולית .
המים הממלאים את הג'קוזי זלגו חרישית , מפזרים ריח שמנים ארומטיים.
נכנסתי לתוך הקצף הריחני והחם והתמכרתי לחום המתפשט בגופי.

חלק 2

ידעתי כבר אז שזה הולך להיות אחרת. שונה ולא ידוע.
שמעתי צלילים של אנחות.
כנראה מהסרט על המסך הענק.
הוא עמד לידי, לבוש רק בג'ינס, ללא חגורה, עם שני כפתורים עליונים פתוחים.
בידיו סיגריה, שמפיצה ריח משכר של גראס.
כשהסתכלתי עליו מלמטה, כולי עטופה קצף, הוא נראה לי כמו אל יווני: שיער ארוך ופזור, לא מעט שיער שיבה בצדדיים, עיני חתול חומות , מלוכסנות טיפה, הבטן השטוחה , לא שרירית ולא ריבועים, כזו שבא לך לקבור את הפנים בתוכה ולא לצאת, הידיים החזקות, הנחושות, שכבר ידעתי למה הן מסוגלות, והגובה האין סופי הזה...
כשהושיט לי סיגריה , אמר, אני יודע שאת לא יודעת לעשן, תנסי להכניס את העשן פנימה ולהחזיק אותו בריאות, מבלי לנשוף החוצה, כמה שאת יכולה. ורק אז לשחרר.
כבר בשאיפה השנייה של הג'ונט הרגשתי נמלים מתפשטות בכל הגוף, זוחלות ממרכז הבטן, מטה לרגליים, לידיים, דופק חזק ברכות, תחושות חדות מאד בכריות האצבעות, ערפל בראש. לא יודעת מה היה יותר חזק: הסיגריה, האדים, השמנים הארומטיים, הגוף שלו, הצלילים שבקעו מהמסך, או אולי התמונות שראיתי במסך, גבר שעומד על הברכיים מול כוס חלק, פותח אותו באצבעות ומעביר לשון בין הכפלים של האישה שעמדה מולו , נשענת על גב המיטה.
או אולי הכול יחד התערבב לי במערבולת של חושים חדים כל כך, כשראיתי אותו פותח את כל כפתורים והמכנסיים משתלשלים מטה, על הרצפה, והוא לא לובש תחתונים...
הזין המפואר שלו מזדקר לפני וכל מה שאני מבקשת זה רק לקרב אליו את פני.

אבל הוא לא נותן. בעדינות שם את ידו על ראשי ודחף אותי אחורה.
אנחנו ממהרים לאיזה שהו מקום?

הוא התיישב מולי , מעביר את רגליו הארוכות לצידי גופי ומשעין אותן על כתפי.
כף רגלו עברה על כרית הכוס שלי, מתעכבת על הרכות שלו, מעלה, על בטן, על הפופיק, בעדינות על השד השמאלי, חופנת את הפטמה בין אצבעות כף הרגל, ובסוף נחה על כתפי.
השתפשפתי עם הלחי על כף הרגל שלו, זו משמאל וזו מימין, ליקקתי את האצבעות שלו, הרגשתי את גבי מתקשת וזרמים עוד יותר חמים מהמים בוקעים מהכוס שלי.
לקחתי את ידו והנחתי את האצבעות שלו בין שפתי הכוס כדי שירגיש את הצמיגות של הנוזלים שלי, שאי אפשר להתבלבל בינם לבין המים.
והוא הרגיש.
הוא כל כך הרגיש שהאצבעות שלו ליטפו אותי מבפנים, כך שלא יכולתי לחוש כבר איפה בדיוק הוא נוגע, רק זה שעוד שנייה זה ייגמר בצרחות...
הוא סיבב את גופי כך, שאחד הפתחים של זרמי המים של הג'קוזי היה מכוון בדיוק על הדגדגן שלי, וידו השנייה החזיקה את הישבן שלי, כך שלא אזוז.
והוא לחש לי באוזן, זה נעים לך, אהובתי?
ועכשיו?
ועכשיו?
כשזרם המים החזק מעסה את הדגדגן ואצבע אחת שלו בתוך הכוס שלי, ושפתיים שלו לוחשות לי באוזן, וכל הגוף שלי מתוח כמו מיתר, ועשן הסיגריה שלו , המועבר אלי דרך פיו, מהראיות שלו אל הריאות שלו, יכולתי לצעוק כמה שרציתי, הראש שלי היה ריק לחלוטין, לא יכולתי לחשוב על כלום.
תחילה לחשתי לו, זה בא לי, זה כל כך טוב, על תפסיק, רק עוד, אעשה כל מה שתבקש, רק עוד...
אחר כך כבר לא יכולתי להחזיק את זה בשקט, צרחתי כאילו רצחו אותי ממש עכשיו, וככל שהוא החזיק אותי חזק יותר בין ידיו, היה צריך להפעיל כוח עוד ויתר חזק , האקט כלו הפך לאלים ממש, כוחני ובלתי מתחשב, מכאיב, עוצמתי כל כך, מענג ברמות שלא ניתן לתאר, ונגמר בהתכווצויות והשפרצה של מים מהג'קוזי לכל עבר, והמון נשיקות עדינות.

ואז הוא קם, מטפטף כולו קצף על הרצפה ועל השטיח, פרס מגבת על השטיח, זרק עליה כרית מהמיטה ומשך אותי החוצה.
לא יכולתי לעמוד על הרגליים.
את תהיה שפחת מין שלי היום, אמר.
והייתי מוכנה להכל. אבל ה כ ו ל.

חלק 3

לפעמים קשה לנו לשאול מפורשות, מה אתה אוהב?
לפעמים קשה לנו עוד יותר לענות על זה בכנות.
לפעמים אנו לא יודעים שאנו אוהבים את זה.
ולפעמים צריך לגלות את זה יחד, וזה דורש אומץ.
ידעתי מה רציתי לעשות לו, לא העזתי לבקש בעבר.

סיטואציה שנוצרה כאן, בחדר המדהים הזה, איפשרה לי, נתנה לי הזדמנות.
על המגבת, על השטיח, ביקשתי ממנו לעמוד על הברכיים, על 4, מחבקת אותו מהגב, מנשקת נשיקות קטנות מאמצע הגב לכיוון הישבן, משאירה שביל חילזון רטוב בחריץ שלו, דוחפת פטמה אחת לאורך החריץ, אחר כך פטמה שנייה, משתפשפת עם שתי השדיים על הישבנים שלו, מחזיקה את הזין שלו בשתי ידיים, מתחתיו, חולבת אותו, מרגישה את הגוף שלו נדחק בי חזק, דורש , מתענג, גונח.
ירדתי עם הלשון וליקקתי את החור הורוד שלו בעדינות , עם המון רוק, מרטיבה אותו, מזיינת אותו עם הלשון מלמעלה למטה, בעיגולים קטנים.
וכשהחור שלו היה רטוב לגמרי וכל כך רך, החדרתי אצבע אחת בעדינות, מרגישה את הכרית הגמישה בפנים, רועדת כמו ממברנה, ואני מלטפת אותו תחילה עדין, אחר כך יותר חזק, ויותר חזק, כשכל הגוף שלו מרוכז באצבע שלי, היד השנייה שלי על הזין שלו.
תני לי, הוא שאג, תני לי...
הוא החזיק את הזין שלו בעצמו, הזיז את הידיים שלי, כשאני מזיינת אותו בתחת והוא משפשף בעצמו את הזין שלו.
המראה הזה , במיוחד מאחר, מדהים.
חייתי כל כך. מטורף.
לשמוע את הגבר צועק ומתעלף וקורס ושפריצים של זרע על המגבת. ריח חזק של זרע. ואצבע שלי בתוכו עדיין. וגופי כולו רטוב מזיעה... ומריח שמנים...

היה מאוחר מדי לרדת לארוחת ערב.
אכלנו שוקולדים ושתינו יין.
מי צריך יותר מזה?

זה היה רק הערב הראשון.

חלק 4

כששכבנו בג'קוזי, אני עם הראש על הבטן שלו, בין רגליו הפשוקות, חשה את הזין מחורר לי את הגב, עשן הג'ונט מערפל את החושים , הנמלים בכל הגוף, לבושים בקצב הלבן והשלגי, שאלתי אותו האם בכל הנסיעות שלו לחו"ל היו לו פעם סטוצים?

בטח שהיו, ענה. והרבה.
ספר לי, לחשתי. כנראה שהיה משהו מכשף ומקנה בטחון, משהו שמאפשר לצאת מה"רגיל", מה"מוכר", מה"מותר" וה"אסור". משהו שמבטיח לא להיפגע. יכולת לתת בטחון כזה.
והוא התחיל לספר, לאט, בקול נמוך, לא רועד, בקול מפתה כזה.
הן כולן היו לא יותר מ-25.
בפאבים, בברים. לא צריך הרבה כדי להתחיל אתן.
בפעם הראשונה זו הייתה אחת עם גוף יפה, אתלטית, רגליים ארוכות, שדיים קטנים, כמו שאני אוהב, עור לבן לבן, חלבי כזה.
עלינו אלי לחדר. ביקשתי שתתקלח. היא יצאה ערומה, עטופה במגבת, משכתי את המגבת מיד. אהבתי להסתכל עליה.
מחזיק את הזין הרועד בידי.
הכוס שלה היה חלק לגמרי.
אגב, לכולם שם כוס חלק לגמרי.
ליטפתי את הזין מאד לאט, ביקשתי שתתקרב. תחילה רציתי רק שהיא תענג אותי. לשכב לקבל זיון. זה הכול.
אבל לא כך זה היה.

הגוף שלי רעד. הייתי כל כך מגורה ממה שהוא סיפר, בעיניים עצומות דמיינתי את הסיטואציה.
הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר שם, בחדרו, במלון.
הייתי רוצה רק לראות את הפנים שלו. אני יודעת איך נראות הפנים שלו כשהוא מחזיק את הזין ביד ולפניו כוס כזה יפה.

ביקשתי שתתקרב אלי, המשיך לספר, רציתי לגעת בה, בשדיים שלה, העברתי אצבעות בשערה, על הצוואר הלבן שלה, הגוף שלה היה עוד לח, עם ריח של סבון.
קירבתי אותה אלי נישקתי את פטמותיה. הם היו כהות וקטנות ומאד מאד עומדות.
הרגשתי את הזין שלי מתפקע. שאני הכי רוצה לחדור אליה עכשיו, חזק, מכאיב, אלים.
אבל עצרתי.

חשבתי שאני מתעלפת, מדמיינת אותו מנשק את פטמותיה הקטנות, מוצץ אותם , מעביר עליהן את לשונו, העונג שזורם לו בדם. הזין שלו שרוצה. הריח החדש, המגע הלא מוכר, השיער, השפתיים, הבטן...
הסתובבתי עם הפנים אליו. נוגעת בשפתי בשפתיו ברפרוף, לא מנשקת, רק מדי פעם מציירת בלשוני את קו השפתיים שלו.
לא מפריעה לו לדבר.

רציתי לדעת מה הטעם של הכוס שלה, המשיך, אחרי שנגעתי בו, ליטפתי את הכפתור שלה , הוא היה כל כך בולט, כל כך חם, כל כך רוצה.
היא עמדה על הברכיים לפני, עם רגליים פשוקות, שתי ידי בתוך הכוס שלה, אחת מקדימה, אחת אחורה.
לא רציתי לתת לה לגמור עכשיו.
הייתי מטורף על הגוף שלה.
נשכתי אותה בצוואר.

דחפתי אותה בחוזקה על המיטה, מפשק את רגליה ויורד לכוס שלה. הוא היה מתוק. מדהים. כל כך טעים. כל כך קטן, כל כך רוצה.
לא יכולתי להתנתק ממנו, ליקקתי אותה, נישקתי אותה, נשכתי את השפתיים של הכוס, מצצתי את הדגדגן שלה.

צרחתי. לא יכולתי יותר. התפוצצתי על הגוף שלו, בתוך הג'קוזי, מבלי שהוא נגע בי אף נגיעה אחת.
והוא סיבב אותי על דופן הג'קוזי, עם הפנים לקיר זיין את הגמירה שלי, אבל לא בכוס, אלא בתחת, בלי כל הכנה מוקדמת והזין שלו נכנס כל כך חלק, ללא כאב כלל, חופשי לגמרי, מענג כל כך, דבר שפחדתי ממנו תמיד, לא יכולתי נפשית להתגבר על הפחד הזה.
הוא זיין אותי דקות ארוכות , יוצא מאט ונכנס שוב חזק, איטי ומהר לסירוגין, לא ידעתי איפה בדיוק הוא חודר ואיפה זה נוגע. עונג כזה לא הרגשתי מעולם.

ותוך כדי שהוא מחזיק אותי חזק במותניים, מזיין אותי בתחת,
כך זיינתי אותה שם, בדיוק כך, הוא לוחש לי

ודמעות זלגו מעיני, מאושר, מתענוג, מתחושות כל כך חזקות, מידיים שלו, משפתיים, מזין שלו שכבש את התחת שלי סוף סוף, מזה שיכולתי , מזה שהתגברתי, שעשיתי את זה .

giligil55

Member
החופשה האולטימטיבית

מי לא היה רוצה חופשה שכזאת ?

אחרון

העונג של האוננות יחד. אני כל כך אוהבת לגעת בעצמי כשהוא מסתכל. עוד יותר אני אוהבת כשהוא מצווה לאונן מולו.
הוא אוהב כשהוא שוכב ואני על הברכיים מול פניו.

אני תמיד עוצמת עיניים, והוא תמיד מבקש שאפקח.

בשעות הערב היינו רעבים.
את הולכת להביא לנו אוכל, אמר.
בוא נלך ביחד..., ביקשתי
לא. רק את. את תשרתי את אדונך. ואני אחליט איך לאכול אותו ומתי.

השארתי אותו במיטה, ערום ומיוחם, רטובה ונוזלת וחמה, התלבשתי ויצאתי.
חשבתי איזה אוכל יכול להתאים עכשיו? אין הרבה אפשרות באילת.
אז הלכתי לג'ירף. זה מה שנראה מתאים.
ביקשתי טייק אווי וחזרתי למלון .
מצאתי אותו שוכב על הספה, בין הכריות, 2 סיגריות מוכנות על השולחן.
בקבוק יין אדום פתוח.
שבי מתחתי, ביקש.
תחושת הרעב, ריח האוכל, הזין שלו, היין. אהבתי להיות עירומה לידו.
את תשתי את היין מהגוף שלי, אמר כשהוא קם ואני נשארת לשבת מתחתיו על השטיח.
לקח לגימה בפה.
זרם דק של היין נזל מפיו, דרך הצוואר, הבטן, מתעכב בפופיק, ממשיך לזין.
ואני שותה את הטיפות האדומות מהזין שלו, מבלי שאף טיפה תתפספס.
והוא מתכופף ומנשק אותו בפה,
את שפחה טובה, הוא אומר, אני אוהב כשאת מצייתת לי.
עכשיו קחי ויברטור
(מזל שהבאתי מטען, תוך יום הוא מתרוקן!)
הוא הדליק סיגריה.
מדי פעם נתן לי שאיפה אחת.
איך זה מחדד את כל החושים!
הרגליים שלו היו פשוקות לפני הפנים שלי, נישקתי לו את הקפל שבין הרגל לביצים, נמרחתי עם הלחי על הביצים שלו, כשהזין מטייל לי על הפנים, על העיניים, על השפתיים, ויברטור בתוכי, ידי דוחפת אותו מעלה ומטה.
הגוף שלו גלש מעט מהספה, כולו פעור לפני, נותן לי את כולו, מתמכר לפה שלי, ללשון.
הגוף שלי רעד, מהעונג של הויברטור, מהעונג של הזין בפה, מהנמלים שעושה לי הסיגריה, מכל הטעמים שהתערבבו לי.
בגלל שויברטור היה בידי חשבתי שאני שולטת בקצב , בעוצמה, במתי לגמור.
הייתי רוצה לראות עכשיו אין מישהו אחר מזיין אותך, ככה בתנוחה הזו.
את רוצה להרגיש את זה?
שתקתי.
תעני לי.
שתקתי.
הרים את הפנים שלי מהזין שלו, החזיק את הסנטר שלי, חזק.
תעני לי או שלא תקבלי
הרגשתי את הכאב של היד שלו
ויובש נוראי בפה
וצעקתי, כן, אני רוצה, רוצה, רוצה, רוצה
ואז הרגשתי את הנוזלים נשפכים לי על היד על הויברטור, על השטיח, כמו מברז מים, בזרם חזק, בבת אחת, וגמרתי כל כך חזק ונבהלתי ממה שקורה לגוף שלי , הרגשתי כאילו גוף שלי מתנתק, חסר משקל ועף, פשוט עף, ויכולתי לצרוח בלי סוף...

לא יכולתי להמשיך, לא יכולתי להרים את עצמי, הכול רעד לי.
והוא? הוא אונן לפני, כי אני כבר לא הייתי מסוגלת לכלום.

ואחר כך אכלנו ועישנו עוד ונרדמנו כרוכים זה בזו, מבלי להתרחץ ובבוקר נדבקנו אחת לשני.

אה, וכן, שכחתי להזכיר שחגגנו 27 שנים יחד בחופשה הזאת.

למעלה