ד ו ל פ י ן 11
New member
החופשה
אז החופשה הזאת תיזכר לעד.
3 וחצי ימים של שיכרות חושים.
מה צריך בן אדם כדי להרגיש שהמין הוא מושלם?
התשובה היא פשוטה – לאבד את הראש. למחוק מחשבות. לסמוך באלף אחוז. להיות בחלל "אטום" מכל השפעה חיצונית.
זה לא הרבה אבל זה גם המון. כמעט אף פעם התנאים האלה לא מתקיימים.
ואיך אפשר באמת להתנתק?
תמיד יש איזה מחשבה שעוברת בראש, איך אני? איך הוא? מה זה הרעש הזה בחוץ? מישהו ישמע את הצעקות? את זה אני לא מוכנה... את זה אני רוצה אבל פוחדת... איך להגיד לו? מה הוא רוצה? מה הוא לא רוצה? זה מגרה? אותי? אותו?
ועוד מליון קטנות כאלה, שתמיד מחזיקים אותי בשליטה מסוימת.
וצריך כמובן תנאים.
שהפעם התקיימו.
סוויטה ענקית מפוארת בקראון פלאזה, נוף מדהים של מפרץ אילת ועקבה נשקף מגבוה. דלתות כפולות אטומות לרעש, שטיח שהרגליים טובלים בו עד הקרסול, מיטה ע נ ק י ת עם סדיני סאטן לבנים, פלזמה על כל הקיר, ג'קוזי בחדר, פירות ושוקולדים, בקבוק יין אדום משובח, ומלאי של ג'יונטים.
רק מלהיכנס לחדר הזה עלה לי הדופק.
הבגדים עפו מיד.
למרות הנוף הנשקף מהמרפסת , סגרנו את השמשה והדפנו וילונות כבדים.
הייתה אוירה אפלולית .
המים הממלאים את הג'קוזי זלגו חרישית , מפזרים ריח שמנים ארומטיים.
נכנסתי לתוך הקצף הריחני והחם והתמכרתי לחום המתפשט בגופי.
אז החופשה הזאת תיזכר לעד.
3 וחצי ימים של שיכרות חושים.
מה צריך בן אדם כדי להרגיש שהמין הוא מושלם?
התשובה היא פשוטה – לאבד את הראש. למחוק מחשבות. לסמוך באלף אחוז. להיות בחלל "אטום" מכל השפעה חיצונית.
זה לא הרבה אבל זה גם המון. כמעט אף פעם התנאים האלה לא מתקיימים.
ואיך אפשר באמת להתנתק?
תמיד יש איזה מחשבה שעוברת בראש, איך אני? איך הוא? מה זה הרעש הזה בחוץ? מישהו ישמע את הצעקות? את זה אני לא מוכנה... את זה אני רוצה אבל פוחדת... איך להגיד לו? מה הוא רוצה? מה הוא לא רוצה? זה מגרה? אותי? אותו?
ועוד מליון קטנות כאלה, שתמיד מחזיקים אותי בשליטה מסוימת.
וצריך כמובן תנאים.
שהפעם התקיימו.
סוויטה ענקית מפוארת בקראון פלאזה, נוף מדהים של מפרץ אילת ועקבה נשקף מגבוה. דלתות כפולות אטומות לרעש, שטיח שהרגליים טובלים בו עד הקרסול, מיטה ע נ ק י ת עם סדיני סאטן לבנים, פלזמה על כל הקיר, ג'קוזי בחדר, פירות ושוקולדים, בקבוק יין אדום משובח, ומלאי של ג'יונטים.
רק מלהיכנס לחדר הזה עלה לי הדופק.
הבגדים עפו מיד.
למרות הנוף הנשקף מהמרפסת , סגרנו את השמשה והדפנו וילונות כבדים.
הייתה אוירה אפלולית .
המים הממלאים את הג'קוזי זלגו חרישית , מפזרים ריח שמנים ארומטיים.
נכנסתי לתוך הקצף הריחני והחם והתמכרתי לחום המתפשט בגופי.