החוסר...

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
החוסר...

כן כן N0 לא היה בפורום הרבה זמן אז הוא סתם רוצה להגיד כמה דברים שכבר שלא כל כך קשורים. קודם כל מזל טוב לטרנט וחרא שN0 פספס את היומולדת שלהם. הוא גם בדק קצת הודעות מהסוף שבוע (לעזאזל זה הרבה הודעות וזה פשוט איום ונורא N0 התיאש באמצע) והוא חושב שלאנשים יש פה טעם טוב בסרטים, ולאנשים אחרים אין (איך אתם יכולים לחשוב ש12 הקופים זה לא סרט טוב ? זה ממש סרט מצויין). ועכשיו קצת מהדברים שעברו על N0. 1. הוא היה בסמינר מהתנועה וחתם על יציאה לשנת שירות (יו הו איזה כיף לו ) ואולי שנה הבאה הוא יקים קיבוץ אבל זה עדיין בברורים וכנראה לא יילך (מסתבר שהקיבוץ לא ממש רוצה להיות מוקם). 2. הוא חזר ללמוד פיזיקה... החריכו אותו לדבר עם המורה והיא כמובן אמרה שהיא לא נטפלת אליו (מה שיכול להיות נכון), ולא היה לו יותר מה להגיד אז הוא חזר לשיעורים... (הוא כמובן גם הוריד את השיר מבמה, למרות שגם ככה לא הפסדתם משהו ). 3.היום ג` מקבל רישיון לבד(ב12 בלילה מחר רישמית אבל אתם יודעים מנסים לחרטש ) וN0 הולך לעשות שמח בפאבים בעיר (למה יש שביתה ??? לא שזה היה עוזר לN0 אבל הוא היה מרגיש יותר טוב עם עצמו ). 4. N0 הולך לעבוד מחר 8 שעות ואז בתקווה הוא יקפוץ לבית ספר לעשות קצת בלאגנים (יש שביתה בתקווה שאף אחד לא ישים לב...). וזהו לN0 אין זמן יש לו עכשיו מבחנים ועוד מבחנים ועוד מבחנים. בעסה. N0

poosi cat

New member
NO יקר:

בבקשה תענה לי רק על זה: אתה בצופים נוער עובד ולומד שולצ``ים מחנות העולים משהוא אחר...? אוף יש כל כך הרבה תנועות בנו``ש.

השומר הצעיר, מבחינתי היא אחת התנועות הטהורות ביותר שנשארו

אני מכבדת אותם. הם, ובני עקיבא. הצדיקים היחידים בסדום. ולמה לך להקים קיבוץ? לא דובים ולא יער.. ואני מתארת לעצמי שאתה חי במקום שכזה... or do you? עזוב...סתם אשליה מנופצת..עדיף להלחם ולהגן על השטחים.

rastotman

New member
מה טהור?

מה העניין עם לזרוק מילים? עוד שניה תישלחי אותי ללמוד כי אני רוצה ולא כי מכריחים אותי.. אבא שלי אוהב את בני עקיבא- הוא אומר שהם נישארים חברים לחיים כי אח``כ כל אחד מהם הוא חלק מהמניין של השאר [טוב..]. תום אוהב את השומר הצעיר ואת מרצ- ומישחקי תפקידים. ואני שואלת- מה טהור מה? זה הכל קטע...

אוי זה נכון...

כל האנשים שנתקלתי בהם שרוצים להקים קיבוץ, לא נולדו ולא גדלו באחד כזה. יש להם איזו מציאות מעוותת בדמיונם (N0 לא יודעת מה לגביך אז נא לא לקחת אישית) שקיבוץ זה ``כולם אוהבים את כולם`` ושוררת מן אחווה ואושר, וחיים בשיתוף מושלם... אז זהו, שלא. ממש ממש לא. כפי שנעמה אמרה, אשליה מנופצת. כבר יצא לי כמה פעמים להיתקל בסיטואציה הנ``ל: מישהו מספר לי ש``בתנועה שלי ככה וככה הולכים להקים קיבוץ``...(לרוב זה בצירוף מבט של אופוריה אופטימית על הפרצוף) ואז אני לרוב מסתכלת ושואלת - ``למה?``... (בצירוף של מבט ציני במיוחד על הפרצוף). אם יש לי חשק אני גם מסבירה למה לא להקים קיבוץ, ואז הם מסתכלים עליי כאילו אני מטומטמת ואומרים משהו בסגנון - ``אולי אצלך זה ככה, בקיבוץ שאנחנו נקים זה יהיה אחרת.`` אז כל המקימי קיבוץ, תחשבו טוב על הילדים שיגדלו בקיבוץ הזה שלכם 50 שנה אחר כך וייצאו מתוסבכים. ועוד משפט שאני נוהגת לומר בסיטואציה שכזו: בקיבוץ כולם שווים. רק יש כאלה ששווים יותר... עכבר הקיבוץ, למרות שהיא כל כך לא מרוצה מזה, דולצינאה.

N0

New member
הא...

N0 התאהב פעם ראשונה בקיבוץ בכיתה ו בערך... הוא היה בקיטנה של שבועיים והיה לו ממש כיף. אז נכון שהילדים שלו ושל שאר חברי הקיבוץ יהיו תקועים אחד בתחת של השני ונכון שהיום כל הקיבוצים הם קפיטליסטים צבועים. אבל כן N0 רוצה להקים משהו אחר, הוא לא בטוח שהוא יצליח ( ובכלל הוא מתכנן אחרי צבא להיותכ מה שנים באוסטליה...) אבל אולי כן, אם שאר האנשים שיהיו איתו בקיבוץ יאמינו בסוציאליזם (ויסקימו לקיים משק טבעוני) אז בכלל לא תיהיה לN0 בעיה, רק הקטע עם הילדים באמת יכול להפריע (אבל עד שזה יקרה יש לN0 הרבה זמן...) N0

JUVENTINI

New member
גם אני

נחשב עדיין לשמוצניק גאה ! :) למרות שעזבי לפני שנה .. באיזה קן אתה ?

למעלה