החומה- מה הלאה

mysterious V

New member
החומה- מה הלאה

[ואנא אל תסקלו אותי אם היה פה שירשור על זה, כי שנים שלא הייתי בפורום]. האם האיום של הפראים מוגר לחלוטין? זה אומר שעכשיו יש למשמר הלילה רק אויב אחד להתמודד איתו, הרפאים והאחרים? מה עם סטאניס? יש איום למשרתו של ג'ון?

La Gamba

New member
עדיין לא ברור מה תהיה תגובתו של

סטאני למפקד המשמר החדש. אבל אני חושב שכעת, כאשר ברור גם לפראים וגם למשמשר הלילה מי האיום האמיתי (ובייחוד שג'ון יכול בקלות כה רבה להזדהות עם הפראים) אנו יכולים להיתקל במצב בו השניים יאחדו כוחות בצורה מוזרה (כפי שקרה בשנים עברו) כדי להילחם ברפאים

mysterious V

New member
אבל שסטאניס יגיב בצורה כלשהי?

הוא נתן לו בחירה, ג'ון בחר לא להיות ראש בית סטארק. זה לא מוצא חן בעיני סטאניס, אבל הוא מקבל את ההחלטה שלו.

La Gamba

New member
אולי הוא לא יגיב בצעד משמעותי

אבל כיוון שהוא תכנן לעבוד ביחד עם הלורד המפקד של משמר הלילה, וביחד עם לורד וינטפל, יהיה לו קצת קשה להתמודד עם העובדה שהאיש שיכול למלא תפקיד אחד, ממלא בדיעבד תפקיד אחר.

אולי יישבעו אנשים חדשים לשחורים

כמה אנשים יכולים לאייש שתי ספינות ארוכות? ליידי מורמונט ולורד גלובר לקחו שתי ספינות ארוכות והפליגו לneck כחלק מתוכניתו של רוב לכיבוש הצפון. בהנחה שלקחו איתם לוחמים ולא רק מלחים אולי הם יישבעו עם אנשיהם לשחורים לאחר מות מלכם. אני יודע שנשים אינן יכולות להשבע אבל אולי ימצא פתרון.

הלדין

New member
מממ...

ליידי מורמונט ולורד גלובר הם, ככל הידוע לנו, עדיין מושלים בנחלותיהם. הם יועילו יותר לסטאניס כואסאלים מאשר כאחים במשמר הלילה (וזה בהנחה שהם יסכימו לקבל את סטאניס כמלכם). ורצוי לזכור שחלקם הגדול של האחים השחורים לא היו לוחמים לפני שנשבעו למשמר - צ'ט, לדוגמא, היה בנו של עלוקאי. משמר הלילה לוקח את החומר שנותנים לו והופך את המתאימים לכך ללוחמים. גם מלחים יכולים להפוך ללוחמים עם ההכשרה והאימונים הנכונים.

La Gamba

New member
אולי הם כן יקבלו את סטאניס למלכם

הרי יש ברשותו את תמיכתו של לורד אדראד סאטרק, ואם הם ידעו שנד תמך בו, אז זה די מחזק את סיכוייהם. פרט לכך, איזה עוד מלך הם יעדיפו?

הלדין

New member
טוב.

ישנה תמיד האופציה להכריז על ניטרליות בסכסוך. עבור אי הדובים זו אינה בעיה בשל מרחקם ממוקדי הצרות. מאידך, לא סביר שליידי מורמונט תעבור על רצח בתה בשתיקה. הבעיה עם סטאניס היא מליסנדרה - לורד אדארד סטרק אולי בטח בסטאניס אך לא בטוח שהיה בוטח במליסנדרה. זה מצטרף לכריזמה הנמוכה שלו.

אבל לא גלובר

הטירה של נמצאת בידי אנשי הברזל ואיתה משפחתו. בלעדי רוב אין לו מספיק אנשים כדי לכבוש את עומק יער. אינני יודע האם הוא דובק בדתו אך כולנו יודעים שסטאניס מכריח את נאמניו לעבוד את אדון האור. אולי הוא יצטרף לסטאניס אם הלה ייתן לו את טירתו בחזרה ואולי ידבוק בדתו ויישבע לשחורים. וסטאניס יכול להגיע לאי הדובים אבל זה ייקח לו זמן רב כי הוא יצטרך לבנות ספינות חדשות(ספינותיו נמצאות בים הצר). ליידי מורמונט תרצה לנקום אבל גם אם תשבע לסטאניס הוא לא ילחם בבני פריי בשלב זה. ואל לנו לשכוח שג'ון עוד לא יודע שרוב מינה אותו ליורשו, אולי אז הוא יפרוש ממשמר הלילה ויהפוך ללורד ווינטרפל וריבון הצפון(הוא לא יכול להיות מלך כאשר סטאניס נמצא בצפון ויש בידיו חיילים רבים יותר).

איזה קארסטארק בדיוק?

הקארסטארקים היחידים שנשארו היו הריון קארסטארק ואליס קארסטארק. כמדומני הריון היה שבוי בידי הלאניסטרים או יחד עם בולטון ולורד ריקרד הציע את אליס למי שיביא לו את ג'יים לאניסטר.

הלדין

New member
וכאן נשאלה שאלה מעניינת לא פחות...

האם מישהו יודע איפה נמצאת אליס קארסטארק? האם היא הליידי השליטה של מעוז קאר? זה משנה כמה דברים...

לדעתי לא

לורד ריקרד בוודאי השאיר נציב כלשהו לטירתו ורק בלית ברירה הוא היה נותן לביתו להיות שליטה. הלורד של מעוז קאר הוא הריון קארסטארק ולפני שהוא ימות אין לאליס זכות להיות הליידי של מעוז קאר. לדעתי היא נשארה במעוז קאר אלא עם כן לקח אותה אביה איתו כדי שתבשל לו

איזה זקן אחד

ברח לי השם שלו אבל הוא זקן מאוד -וסטאניס סגר איתו עיסקה על זה בגלל סירובו של ג'ון

זקן?

האם יש ללורד ריקרד אח?דודן?דוד?סב? או משהו שיהיה יותר מבוגר מבנו. הריון הוא היורש החוקי למעוז קאר ואני לא חושב שסטאניס היה מתעלם מזה אלא אם כן הריון משתף פעולה עם הלניסטרים וסטאניס מחשיב אותו לבוגד.

למעלה