החולצות של הייד

KillerQueen2

New member
החולצות של הייד

אם לא שמתם לב , הייד חוץ מהפוזה של אחד שבאמת חי בסבנטיז הוא לובש כל פעם חולצות של הלהקות הכי טובות- לד זפלין-יום ראיתי שהוא לבש חולצה של ג'ימי פייג',פינק פלויד,בלאק סבאת וכ'ו וכ'ו אין כמוהו..

Better Man

New member
הייד הוא אכן הדמות

שהכי מזוהה עם שנות ה-70, למרות שיש גם את ליאו(מוכר התמונות ההיפי)אבל הוא דמות יותר מוחצנת. ולהייד יש אכן טעם משובח במוזיקה,אתמול (או היום) הוא לבש חוצה של "הצד האפל של הירח" של פינק פלויד:) שמתי לב שהוא גם לובש חולצות של אירוסמית', הוא בטח היה צוחק עליהם אם היה שומע איך הם נשמעים כיום ): ולאריק יש בחדר פוסטר של להקת KISS ,ממ..לא הכי מתאים לו.. ולדונה יש בחדר(שיראו אותו רק בעונה החמישית אם אני זוכר) פוסטרים של "לד זפלין" וג'קי ממש אין לי מושג מה הסגנון שהיא אוהבת, פעם אחת זה היה דויד בואי, ופעם "אבא"

Better Man

New member
אין לי מושג מתי

כי אני כבר סיימתי לראות את העונה החמישית (תודות לאינטרנט)והכל מתבלבל לי במוח. אז הוא ילבש את החולצה הזו בין העונה השניה לחמישית

Miss CB

New member
מה היה לו היום? לא הספקתי לקרוא!

בסוף ליד השולחן הייתה לו חולצה נחמדה אבל כל הזמן הסתירו אותה

Miss CB

New member
כן יש לו חולצות יפות

יש לו גם כמה של הרולינג סטונס נדמה לי שראיתי פעם, וגם זאתי של פייג' עם הריטרה הכפולה הייתה מגניבה לאללה! פורמן? קיס? המממ... לא כזה מתאים לו הוא קצת חננה בשביל זה לא?

לא רק הייד../images/Emo70.gif

גם הבנות לבושות בסדר אבל אני הכי אוהבת את התספורת פארה פוסט של לורי ולפעמים גם ג'קי עושה אותה היא מאוד יפה!!!!!!!

עלפית

New member
בדיוק היום דיברתי עם לי../images/Emo142.gif

על החולצה היפה שהייד לבש בפרק אתמול
אבל הבוס שלו מחנות הצילום - הוא הרבה יותר סיקסטיז מסבנטיז.....

למעלה