החולם ושב,

מימי 51

New member
החולם ושב,

שומרי החלומות בחומת מבצרי מעדן שרעפי-מלכתכם דוברת, עת תראו החולם קרב עדיכם עצרוהו. פרסו לרגליו מחצלת האור שזורת פסי התכלת, הניחו כר פז למרשותיו ובמים זכים -השקוהו, עת יפוש ממסע דמיונו הרימו קול ברמה עד- תבקע החומה, והעבירוהו בעדה אל חלומי.

בופאלו

New member
החולם

אכן מול המסך אני יושב חולם את כל מה שנכתב קורא ועל הצעתך חושב לאסוף כל מה שאני כותב אבל להוציא לאור כרוך בהרבה בעיות נדמה לי שיש זמן צינון כדאי לבדוק שזה לא מועתק שנה טובה

מימי 51

New member
באפלו - אופס מתקנת...

היה צריך להיות- בעת המעבר בין החומות,לך התערבבו החלומות :)) ואגב- לא מבינה באיזה מועתק יש לך בעיה? אתה מעתיק מחלומך? או חלומך ממך??

*הקשתית

New member
שמרי על החלומות...מימי יקרה:)

היו דרכים רבות לשבור לבבות. הסיפורים מלאים לבבות,שהאהבה שברה אותם. אבל מה שבאמת שבר לב,היה, כשלקחו ממנו את חלומו. ולא משנה מהו. ====================== חתימה טובה לך ולבני משפחתך..

אנדי43

New member
השב וחולם

שב החולם ועבר, נדהם ויכרע: מה נוראי הוד היו שרעפיה שזורים בתכלת על חומת מבצרה וראו השומרים בעלות החולם ממסע דימיונו וייראו כי ריבוא חלומות סערו כסופה על שיכמו. אך לא קול ברמה לא זעקה, לא נהמה, רק יקוד מבטיו רק הבל מילותיו הבקיע לו פרץ, ויעל בחומה.

מימי 51

New member
השב ולא אדעהו

החש פעמיך חולם שחור הליל אופפני, נפשי כרויה לפעמיך עורגת לזוהר חלומך, אל תפתל דרכך אל חדרי בואה ורקום חלומי.

אנדי43

New member
דעיהו, את השב

לא רקמתי חלומי מן הזוהר בשובי ממסע דימיוני הקודח. כי מן הלילה שלי חצבתיו בעלותי אל הלילה שלך, וכריתי וגילפתי והקצעתי ופצעתי וכבדו פעמיי תחת משא החלום עת באתי והינחתי אותו לפיתחך.

למעלה