החוליה סבב 5

לייפזXD

New member
החוליה סבב 5../images/Emo128.gif

חח.. הצבענו פה רחד.. להדיח את תמונה מספר אחד... למרות שרק שלוש הצביעו.. לא משנה
יאללה סבב חמישי.

אמ.. אפשר אולי פרטים עלייכן? ../images/Emo119.gif

אמ..אני כבר אמרתי הכל נראלי כשהצטרפתי.. אבל אולי משהו חסר: בת 16 גרה בחור בצפון עולה לכיתה י'.. למרות שאני אמרוה להיות בי"א אני מתה על:וונטורת' מילר המהמםםםם!!( אני צופה נלהבת של נמלטים למרות שכבר כמה חודשים לא ראיתי.. הסדרה הכי מהממת שיש...), הראל מויאל.. והגדול מכולם דנידין!! אמ.. נראה לי שזהו.. אם יש לכן עוד שאלות אז סבבי.. בכיף!! ד"א.. כמה אנחנו בפורום?

אממ טוב קצת עליי : ]

אני לינווי בת 14 גרה בשדרוות .. מ א ו ה ב ת ברוונידין ובשירים שלוו
אה ואני עולה לכיתה ט' D: אנחנו פה בערך 8 כל פעם יוצאים ונכנסים : S מי שאני יודעת שהוא פה ק ב ו ע : אני צופפפנת ליפפז וובה - אביה עמר שחחרונה D: ואת [?]

ברורררר שכן!

הלוואי שיהיו לא הופעות באיזור הצפון כי אם לא אני לא אוכל ללכת.. =// אמ... כולכם פה מכירים מלפניי או שהכרתם פה?

לאא D:

אנחנו גרים בשדרות ובנתיבות DD: הלכתי בנתיים ל-2 הופעות של רוניי .. בשדרות ובנתיבות

דיייייייייי?!?!!? איךךך?! ../images/Emo119.gif

אמ.... אני עדיין בשוק כי לפניי שלושה שבועות ככה אני חיבקתי ונישקתי והסנפתי את הראל מויאל!! (בעיקרון הסנפתי את הבושם שלו
...חחח..

חח לא מתלהבת מהראל מויאלל DD:

ואממ שואלת איך ? חחחחחח נכון יש ת'מכוניות של הסעת אומנים של כל ההופעות כאילו לוקחים בהם ת'אומנים .. אז אני ועוד כמה חברות שלי חיכינו שם ליד האוטו שלוו .. ואיך שהוא בא אני וצופפנת קפפצנו עליוו DDDDDDDDD = חחחחחחח , DD:

לייפזXD

New member
ח.. שבוע גם היית בעננים שחיבקת את רן דנקר..

כן, כן, שירר.. היא גם חיבקה את רן דנקר ויש לזבלל הזאת תמונה שלה איתוו...!

../images/Emo3.gif

חחחחחח זה היה בלי תכנון בכלל !! פתאום אני רואה את דוד שלי שוממר שם DDDD = אמרתי לו אם הוא יכול להכניס אותיי.. והוא הכניייייס
חחחח ..

למעלה