החוליה החלשה

החוליה החלשה

טוב...זה הולך ככה. כל שלושה ימים (דהיינו,שעוד סבב ייפתח ביום חמישי) יפתח סבב של החוליה החלשה. בכל סבב אתם צריכים להדיח תוכנית אחת,שלא בא לכם שתהיה פה. רשימת התוכניות: ------------------------- האו.סי מגרש ביתי סקראבס דירות מהסדרות דירת המצוירים פשע מן העבר מחשבות פליליות ג'יי לנו לעצור את השעון אקסטרים מייקאובר המפענחת סופרנני באמריקה שני גברים וחצי השרדות-איי קוק נמלטים דוקטור הו איך פגשתי את אמא משפחה בהשאלה טירוף בבית משמרת שלישית בטאלסטאר גלקטיקה. -------------------------------- כדי להדיח תוכנית אתם צריכים לעשות דבר כזה: נגיד ואתם רוצים להדיח את ג'יי לנו,אז אתם רושמים בכותרת ההודעה
ג'יי לנו
. טוב..תתחילו?

snier1991

New member
נמלטים

אם לא יעיפו אותה עכשיו לא יעיפו אותה אף פעם(זה מזכיראת החוליה החלשה הקודמת שמההתחלה ניסנו להעיף את האוסי עד שזה הצליח) בכל מקרה בתקופה שוממת זו הסיכויים שנמלטים תפסיד הם מועטים מאד(הסיכוי היחיד הוא שאוהבי מגרש ביתי סקראבס האוסי פשע מן העבר טירוף בבית והישרדות יתאגדו ויעיפו אותה מתוך מטרה שהסדרה שהם הכי אוהבים תנצח ולא מתוך שנאה לנמלטים)

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo128.gifדוקטור הו../images/Emo128.gif../images/Emo121.gif

סתם כי זה אף פעם לא עניין אותי...

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

אסור להוריד שירים של גרין דיי

למה?

ויש לך אייסי? האייסי שלי זה המספרים בשם.. אם יש אז תוסיף. וכל השאר תוסיפו גם..

DreamS_HunteR

New member
כי גרין דיי הם להקה חשובה!../images/Emo121.gif

ואם מעריצים אותם, צריך לקנות את האלבומים
לפחות את האוסף..... לי יש את כולם
*מתגאה* ואין לי אי סי קיו, אבל אם יש לך מסנג'ר, זה יהיה קל יותר.

מכיוון שצפיתי בסדרה העלובה הזאת

אני יכולה להביע את דעתי. בניגוד לכמה צרי אופקים פה לא מטריד אותי שהיא משודרת. אני לא מתכננת את כל חיי סביב הטלויזיה, ויש די והותר סדרות טובות וחדשות בערוץ שאני יכולה לצפות בהן מבלי לצפות בפיסת הצואה העלובה הזאת. אני מבינה שיש אנשים - כנראה לא ממש אינטלגנטים - שסוג הסדרות האלו מעניין אותם וגם להם מגיע מתוקף היצע וביקוש לצפות בסדרות האלו. אישית הייתי מעדיפה שיצפו באורווד שהיא סדרה טובה או אפילו במגרש ביתי שבה לפחות יש רפרנסים ספרותיים - אבל אם רוצים לצפות באוסי אין לי בעיה עם זה. אני פשוט לא חושבת שצריך לנהל קמפיינים נגדה או להתלונן שאין מה לראות כי היא משודרת. כל עוד יש גם סדרות שפונות לקהל בוגר יותר - שהוא הקהל שמשלם את החשבונות בבית לידיעתך - אני מרוצה.

למעלה