החוליה החלשה

Ulong

New member
כל אחד והטעם שלו

אבל לא צריך להתבטאות ככה, יש אנשים כמוני שאוהבים את הסידרה. זאת הסידרה האהובה עליי והיא טובה לפי דעתי פי כמה וכמה מאבודים, עב"ן ובטח שמהאו-סי.

Im All That

New member
מאבודים כן....

מהאו.סי לא.... במגרש ביתי זה כל הזמן מזימות וכל הזמן חוזרים על עצמן ואין כימיה בין הדמויות ועוד אומרים שהאו.סי היא כמו אופרת סבון...!!

Ulong

New member
על מה את מדברת?

במגרש ביתי יש הכי כימיה בעולם בין השחקנים. את רוצה להגיד לי שאין כימיה בין סופיה בוש (ברוק דייויס) לצ'אד מייקל מורי (לוקאס)? או בין צ'אד להילרי (פייטון)? זאת הסידרה הכי יפה בעולם. האו-סי סידרה יפה אבל היא לא מגיעה לקרסוליים של מגרש ביתי, היא ממש לא מציאותית כמו מגרש ביתי. אני אישית יותר מתחבר לוואן טרי היל.

Im All That

New member
דיברתי על זה

שהסידרה הזאת יותר מדי תככנית כמו אופרת סבון עלילה איטית כמו אופרת סבון ולא דיברתי על השחקנים דיברתי על הדמויות שאם נניח אחת הדמויות תעזוב זה לא ישנה כלום לשאר הדמויות וצ'אד לדעתי שחקן גרוע יש לו מעריצות בגלל איך שהוא נראה....!! ואם האו.סי לא מגיעה לקרסוליים של מגרש ביתי איך זה שיש לה יותר רייטינג גם באמריקה וגם בישראל וחוץ מזה יש אנשים משועמעמים שצופים בסדרה כי שי בה כדורסל כמו הבנים המפגרים בכיתה שלי ואני אמרתי להם למה להם לצפות בסדרה שיש בה כדורסל רק בשביל הכדורסל תצפו פשוט במשחק כדורסל!

חה. צחוקים.

לא, אולי האדם היחיד שחושב שעונה 1 (המחורבנת) יותר טובה מעונה 2 (המעולה). אבל היי, בכיף שלך. למה לא.

Aviad1987

New member
אני אהבתי את שתי העונות

עם דגש קל יותר על החצי השני של העונה הראשונה והחצי הראשון של העונה השניה.

Ulong

New member
לגבי החצי השני של העונה השנייה

אני מניח שאהבת אותו פחות כי הוא היה דיכאוני, נכון? באמת הייתה קצת אווירה דיכאונית שהיילי עצבה והכול :|

Aviad1987

New member
לא חושב ...

כי הסדרה הזאת ברובה היא הרבה יותר דכאונית וכבדה מהאו סי למשל כי מטבעה היא כזאת ואני יודע לקבל את זה. אני חושב שהיה משהו חסר בחצי השני של העונה השניה שהם השלימו רק ממש בסוף. שמעתי בינתיים רק דברים טובים על העונה השלישית שאמנם נפתחת צולע אבל נמשכת מעולה, נחכה ונראה

Ulong

New member
תשמע

הפרק הראשון של העונה השלישית באמת לא משהו, השלושה אחריו נחמדים אבל העונה ממש מתחילה להכינס לקצב בפרק 5 והיא מגיעה לשיא בפרקים 9-10 שלה.

user888

New member
המירוץ למיליון../images/Emo128.gif

השאר פשוט לדעתי יותר מעניינות...

למעלה