החוליה החלשה

snier1991

New member
החוליה החלשה

OC הוחזרה(שוב
וזה נמאס) ופשע מן העבר(החלטה חכמה) להצביע ולהסביר משפחה בהשאלה סמולוויל 8 כללים פשוטים המירוץ למיליון יורדים בגדול השרדות oc פשע מן העבר

snier1991

New member
אופס שכחתי אני אסביר הכשיו

טוב כמו שאמרתי בעבר יש לי תמיד תחושה כללית של אופרת סבון שמדי פעם שנונה ומעלה חיוך(לעיתים רחוקות) אבל זה לא מספיק והכי נורא בשבילי שיש תחושה שהיא אפילו לא מודעת להיותה אופרת סבון לנוער וזה נות תחושה מעיקה(בניגוד נניח לבברלי הילס או נשות הכדורגלנים)

vand

New member
משפחה בהשאלה

כמו שכבר אמרתי מקודם אין יותר מדי מה לחדש בתוכנית הזאת וחוץ מזה שאר התוכניות הרבה יותר טובות

henry987

New member
אני לא מכיר את המשחק

אבל אם הכוונה היא להעיף את אחת מהתוכניות שברשימה אז אני מעיף את המירוץ למיליון. לדעתי, תוכנית פשוט משעממת.

talrv

New member
../images/Emo128.gif משפחה בהשאלה

סדרה חמודה אבל פחות טובה מהאחרות פה.. בסה"כ ריאליטי לא מהמשובחים.. טל.

LeRanch

New member
../images/Emo128.gif משפחה בהשאלה

לא רואה ת'תוכנית וכל השאר ברשימה מעולות..

קובי221

New member
|x| the o.c

לא התחברתי אליה, היא לא מענייינת, לא מותחת, והיחסי ציבור של הסדרה ממש לא גורם לי לראות אותה. יש אחרות טובות יותר, נקסט*מביע זילזול*.

adi121

New member
סמולוויל

למרות שאני כבר לא בטוחה.. הפרק האחרון היה יפה.. אבל גם ככה זה לא יעוף אז זה בסדר

Angelus

New member
יש הסבר כללי?

ללמה את לא אוהבת את הסדרה?
או שפשוט את אוהבת את כל שאר הסדרות יותר?

adi121

New member
פשוט אף פעם לא עקבתי אחרי זה..

גם כשזה היה בערוץ 3 אז לא היה לי זמן לראות את זה.. ולא עקבתי אחרי הפרקים.. וגם כשזה עכשיו ביס וויקאנד אז יצא לי פה ושם לראות 2-3 פרקים ולא יותר מזה ומה שראיתי די טוב אבל שוב אין לי יותר מדי זמן ואני לא יכולה לעקוב אחרי יותר מדי סדרות.. וכן אני אוהבת יותר את השאר

fireman

New member
ראיתי אותך../images/Emo70.gif

אני ממליץ לך לישון עם עין אחת פקוחה

fireman

New member
כי הפעם זה היה כל כך

מוחץ.... משפחה בהשאלה כוסחה טוטאלית, ממש עשיתם בה לינץ'. אני אגב, לא אוהב את התוכנית הזו בכלל. אגב, יהיה מעניין לנתח סטטיסטית את ההצבעות שלכם על OC....כי אנשים כאן מתנהגים בצורה מוזרה מאוד, לפני שבועיים היא הודחה, שבוע שעבר הוחזרה ועכשיו היא עדיין מקבלת לא מעט קולות להדחה.... מה נסגר אתכם?

למעלה