החוליה החלשה

shawn 1

New member
החוליה החלשה

בואו נפתח עוד סיבוב. הסדרות הן: הרווקה קווין היל הופ ופיית' גברים עם כבוד סיירת ניקיון משפחה בהשאלה סמולוויל אוורווד THE OC 8 כללים פשוטים פחות ממושלמת המירוץ למיליון בחור עם אופי יורדים בגדול חילופי נשים קומנדו נני קרב כוכבי הריאלטי משמרת שלישית פשע מן העבר חוקי המשחק חוק וסדר שתי גברים וחצי סופרנני

shawn 1

New member
מותר לכתוב כמה שמות של אותה סדרה

אבל שכמה אנשים שונים יכתבו אותה ?? כי ראיתי ששלוש אנשים רשמו את גברים עם כבוד, זה בסדר?

Jasper Jasper

New member
למה אתה מתחיל משחק אם אתה לא

יודע איך משחקים אותו? וכן,זה בסדר,זה כל המטרה של המשחק,הסדרה שרוב האנשים בחרו נמחקת מהסיבוב הבא וכן הלאה,עד שנשארת רק סדרה אחת.

shawn 1

New member
אז איך מתחילים לשחק??

עושים קצת עד שמבינים.... אני מבין תפואנטה של המשחק...

TheCharm

New member
תגיד אתה פאקינג רציני?

בדרך כלל כשאנשים פותחים משחק הם צריכים לדעת איך משחקים בו. אתה רוצה שאני אקח את התפקיד במקומך? אם לא זה יהיה ממש טיפשי.

shawn 1

New member
טוב, מצטער, אבל יכולת להיות יותר

נחמד.... קח את התפקיד במקומי...

TheCharm

New member
לא התכוונתי להיות לא נחמד.

בוא, תעשה את זה אתה, הנה פשוט מאוד הכללים: המטרה היא שבכל סיבוב תוכנית אחרת עוזבת. התוכנית שהכי הרבה אנשים הצביעו להעיף אותה. זה בכללי העניין, וזה גם אומר שמין הסתם מצביעים לאותה סדרה מספר פעמים. במידה ויש שוויון (הגיוני ביותר) עושים סיבוב שובר שיוויון. אפשר לעשות את זה דרך הכרעה בין 2 התוכניות שבתיקו, או שאפשר לעשות את זה בכך שמשאירים את כל התוכניות להצבעה מלבד השתיים האלה. בנוסף אפשר לשלב למשחק שלבים מיוחדים, כמו למשל שלב חסינות (בו מצביעים בעד (
) במקום נגד (
) התוכנית על מנת לתת לה חסינות לסיבוב הבא וכך לא יוכלו להצביע לה) או שלב גלגל ההצלה (בו לוקחים את התוכניות שכבר הועפו ובוחרים מתוכן סדרה אחת שתחזור)

shawn 1

New member
תודה על ההסבר, באמת, אבל זה

ארוך בשבילי, חשבתי שזה חפיף, תודה אבל באמת זה בסדר, תעשה את זה אתה...

TheCharm

New member
אני פשוט בז לך ../images/Emo10.gif

אתה מתחיל משחק, בלי לדעת מה הוא בכלל, מסבירים לך מה זה כי יש פה גם אנשים טובים, ואתה מחליט להפיל את זה על מישהו אחר. אני לא הולך לעשות את זה כי יש לי דברים אחרים לעשות. פעם הבאה, במקום לעשות מעצמך צחוק פעם נוספת (ואל תבוא אליי עם כל הקטע של אני מתקיף, בו-הו, בלה בלה, מה יש לי ממך או כל זיון שכל אחר שיש לך), תשקול טוב טוב את הצעדים שאתה עושה, את המילים שאתה כותב, ואת הפעילויות שאתה פותח.

snier1991

New member
אם אתה רוצה אני יכול

לעשות את זה עשיתתי אחד כבר בפורום בראד פיט

למעלה