החוליה החלשה

boazgilad

New member
החוליה החלשה../images/Emo128.gif

שירים שקשורים בדרך זאת או אחרת לקיבוצים. כול שבוע נפרסם את השירים וכול שבוע חברי הפורום כול חבר שמצביע מתבקש לרשום את מה שהוא רוצה להוציא בחלון הראשי ולהוסיף לו
מי שישים שיר בלי ה-
ההצבעה שלו לא תיחשב. הרשימה התחלטית היא : 1. אלימות - אביב גפן 2. אנו באנו - אפרים שמיר 3. בלדה לעוזב קיבוץ - שמוליק קראוס 4. הופה היי - הופה היי 5. הורה נען - לא ידוע 6. יום ח' בשבוע - נעמי שמר 7. קר שם בחוץ - רמי קלינשטיין 8. שיר ארצישראל - יענקל'ה רוטבליט 9. שיר הכזבים - נעמי שמר 10. תזיז את הישבן - רוני ויעל גולדמן 11. תזיזי ת'ישבן - הישראלים 12.ג'סיקה-אתניקס 13. יום יבוא-הגרסה של השיר שלנו 14.זהו זה - עירית בולקא, יהודה תמיר, חני בודגוב ואיציק בן מלך 15.המכונה של הגרוב - הדג נחש 16.שמייח - פינג פונג 17.חולשה של בת - להקת הנח"ל 18.בהאחזות הנח"ל בסיני - נעמי שמר 19.טוב לי בקיבוץ-דודו זכאי 20.אז איך עושים קיבוץ-דודו זכאי 21.אצלנו בקיבוץ-אריאל זילבר נ.ב. מי שיש לו עוד שירים שישלח לי מסר פרטי ולא פה בבקשה תודה מראש

moranka

New member
אופס

שכחתי לכתוב משהו בתוכן ההודעה: באז- תפרסם איפהשהו את המילים של השירים (אני בפדיחה, יש כמה שאני לא מכירה...)

boazgilad

New member
סבבה מחר כשאני אחזור מאשקלון אני

אנסה למצוא את המילים, פשוט לא את הכול אני הבאתי, אז מי שהביא חלק מהשירים שישלח לי בבקשה במסר או את המילים או לינק למילים תודה מראש

moranka

New member
למהההההה?

טוב באז- אז תשלח לי במייל או קובץ במסנג'ר או משהו. (דנה, למה זה אסור? זה מעניין אותי)

MsUnderstood

New member
זכויות יוצרים

כתיבה של מילות השיר על גבי הפורום מהווה פגיעה בזכויות היוצרים של האומן.. סורי

boazgilad

New member
16.שמייח - פינג פונג ../images/Emo128.gif

השיר הכי גרוע אי פעם נראה לי חחח

תזיזי ת'ישבן-הישראלים../images/Emo128.gif

אני אוהבת את הישראלים,לא בתור מוזיקאים בעעע

a Warming Sign

New member
../images/Emo128.gifתזיזי ת'ישבן - הישראלים

הייתי חייבת
למען הפמיניזם המוסדי הלוחם.

idanem

New member
מה קשור פמיניזם?

זה לא שיר שוביניסטי הוא סה"כ אומר לה להזיז את הישבן ולנענע את התחת לא אומר שהוא מכריח אותה היא לא חייבת אם היא לא בעניין

למעלה