החוליה החלשה-Brave New World

powermetal1

New member
החוליה החלשה-Brave New World

למי שלא מכיר איך זה הולך אז ככה-מבין כול השירים באלבום תבחרו את השיר הכי פחות אהוב עליכם ותסמנו אותו ב-
.נגיד שהרבה הרבה אנשים בחרו באותו שיר אז מעיפים ואז נשארים השירים האחרים ואז בוחרים את הכי פחות מהם וככה עושים כמה סבבים עד שמגיעים לשיר האחרון והשיר ששרד הוא הזוכה. שיט זה הולך להיות בשבילי קשה. ואלו השירים מהדיסק: The Wicker Man Ghost Of The Navigator Brave New World Blood Brothers The Mercenary Dream Of Mirrors The Fallen Angel The Nomad Out Of The Silent Planet The Thin Line Between Love And Hate

powermetal1

New member
פאאק כתבתי מזה לא ברור, אני עייף../images/Emo7.gif

מקווה שהבנתם.

POWERSLAVE43

New member
אז תן לי להבין

בכל פעם שמישהו בוחר שיר אז אסור לשני לבחור אותו בפעם השניה ? איך זה הולך ?

NYMets Man

New member
לא קשור

יש רשימה ואתה בוחר איזה שיר אתה הכי שונא מתוכה ואת השיר שהכי הרבה שונאים מעיפים ואז אתה בוחר מה אתה הכי שונא עד שמוצאים מה השיר שהכי פחות שונאים מתוך האלבום הזה

DanieLushka

New member
איך אפשר לשנוא שירים של מיידן?\:

בחיים לא שנאתי שיר שלהם, יש כאלה שאני ממש אוהבת ויש כאלה שפחות, אל תגיד שונה על מיידן ]: 3> מיידן forever

powermetal1

New member
הכי פחות אוהב!!!!!! אי אפשר לשנוא

שירים של מיידן, טוב האמתי שאני שונא הרבה שירים מהתקופה עם פול( מכחיש אותה) אבל לא משנה חחחח.

JustThomas

New member
כשמגיעים לחשוב על זה,

השם "איירון מיידן" לא מתאים לכל התקופה מאז שברוס הגיע. "בתולת הברזל" זה שם של מכונת עינויים, שמעלה לראש סיטואציות כמו רצח זעם וכו' וכו', דברים שאפיינו בהחלט את התקופה עם פול ושירים כמו Killers ו-Murders In The Rue Morgue ועוד ועוד.

powermetal1

New member
גם אני שונא לעשות את זה אבל

זה מעניין איזה שירים אנשים הכי אוהבים.

naring

New member
טוב

אז כמובן שממש קשה לבחור מה לא טוב... אוקיי. The Wicker Man

למעלה