החוליה החלשה #7

החוליה החלשה #7

השיר שהודח בסיבוב השישי הוא : ג'ונגל (לא היה אפילו צורך לספור את הקולות) נעשה יותר קשה.... הרצל אמר לעוף כמו ציפור בום קרנבל! מלחמה בשידור ישיר אל תקראו לזה קאמבק כסף הקצב הוא המסר שב"ק שלום ורגועה לכולם.

חחח../images/Emo6.gif אבל...

הכינוי שלי זה בום קרנבל כי ככה קוראים לאלבום....לא הצלחתי לבחור איזה שיר יותר טוב...חח

אולי זה כי הוא הראשון שיצא. איזה רעד בכל הגוף

השיר עושה לי נוסטלגיה מטורפת כזאת ואני לוקח אותו רחוק... . כששבק יצאו הייתי בן 13, רוב החברים שלי שמעו שב"ק והיו לנו בחבורה מירו, ג'ימס ופלומפי, השאר היו עם כינויים מחוץ לעולם השב"ק. חלק מהחבורה נשארו דוסים ויש להם יותר ילדים ממספר הפעמים שאני מדברים בשנה... חלק חזר בשאלה, אחד מת בתאונת דרכים, אחד התאבד, אחד לא מוצא את עצמו, 2 מאיתנו הפכו למבוססים (אני אחד מהשניים, מודה). אנחנו נפגשים בחתונות ולוויות, מעלים נוסטלגיהעתיקה. היום אין בינינו שום דבר משותף למעט נוסטלגיה. הפערים בינינו העמיקו עם השנים. כייף לנו מאוד להיפגש פעם-פעמיים בשנה באירועים, אבל אין לנו מה לדבר יותר מזה. אז לשמוע ביוני 2007 את שב"ק: הנה בא מירו, הנה בא חמי... אחרי שכולם הספידו אותם ואני היחיד אצלנו שנשאר בשריטה של השב"ק זה עושה לי להאמין, לפנטז, על פעם אחת כולנו עוד פעם ביחד. לצערי, איש מהם לא הסכים לבוא איתי לאף אחת מההופעות של שב"ק מאז.

למעלה