מה אני אעשה הייתה משבצת ריקה!!
R RedOne8 New member 5/6/12 #30 לדעתי יהיו בטופ 3 יחד עם שריל קול. אולי הן אפילו הזוג המנצח עם שריל תעוף לפני ריהאנה, ואין לי ממש מושג מה יקרה בשלבים האלה, פרט לניחוש שבריטני תזכה
לדעתי יהיו בטופ 3 יחד עם שריל קול. אולי הן אפילו הזוג המנצח עם שריל תעוף לפני ריהאנה, ואין לי ממש מושג מה יקרה בשלבים האלה, פרט לניחוש שבריטני תזכה
M Music Man XD New member 5/6/12 #32 שריל ובריטני לא בטופ 3 האישי שלי, אבל אני מסכים איתך, יש סיכוי שזה מה שזה יקרה.
X X Offender New member 5/6/12 #36 מן הסתם לא? מצטער אבל זה לא סוד שאני לא סובל את בריטני ספירס ובקשר לריהאנה... מממ לא יודע לא עלתה לי בראש אחת אחרת שהייתי מעיף אלא אם כן גאגא לא הייתה יפה קודם
מן הסתם לא? מצטער אבל זה לא סוד שאני לא סובל את בריטני ספירס ובקשר לריהאנה... מממ לא יודע לא עלתה לי בראש אחת אחרת שהייתי מעיף אלא אם כן גאגא לא הייתה יפה קודם
T The Gloaming New member 5/6/12 #39 מזה קשור לזה שאתה לא סובל אותה זה רק על מראה, אתה לא יודע לעשות הפרדה?
X X Offender New member 5/6/12 #40 אז על אחת כמה וכמה! בעייני היא פשוט מחרידה מצטער, הפסקתי להתלהב ממנה שעברתי את גיל 12
Shiri from the block Active member 6/6/12 #1 האא, יואו לא שמתי לב למה שכתוב בסבב הקודם אם כך ההצבעה שלי לגמרי שונה.. טוב סיבוב הבא נצביע אחרת
H hollypop girl New member 6/6/12 #46 אני יודעת שאוהבים את קיילי פה, אבל האמת שאף פעם לא התחברתי אלייה (לא למוזיקה, לא למראה, קליפים, הופעות...) את סופי חיפשתי כבר בגוגל והיא באמת יפה אבל רציתי להוציא אותה...
אני יודעת שאוהבים את קיילי פה, אבל האמת שאף פעם לא התחברתי אלייה (לא למוזיקה, לא למראה, קליפים, הופעות...) את סופי חיפשתי כבר בגוגל והיא באמת יפה אבל רציתי להוציא אותה...