ממש לא ואפילו לא בכיוון../images/Emo98.gif
שיר מעולה!!! למה להוציא אותו??? (אולי מפחדים ממנו, או שאולי מקנאים בו??נו טוב כל אחד והשיר שבחר
, אבל זה לא אומר שהוא באמת יעוף.
) ועוד משהו בגלל פחדים אנשים מתנהגים עם מסכות, אם יהיה בתוכנו את האומץ להוריד את המבכות,ולאהב באמת, יפסיקו המלחמות (ולא נראה לי שזה הולך להיות בעידן הזה, לפחות ככה זה נראה לבנתיים
חח ואני יודעת שזה משחק!!! (תתן קצת יותר כבוד, מה נראה לך שאני
אופס,,,
טעיתה, אולי יש לי ראש ממש ממש מטורף, אבל
בטוח שלא.)ולידע כללי, אני ממש אוהבת לשחק, אבל יש משחקים, ויש משחקים. ואתה יודע משהו
לא כול משחק שמשחקים, הוא משחק שמביא משהו טוב,לפעמיים הוא יכול להביא בדיוק את ההפך
והמשחק הזה ספציפי לא מביא למקום נכון. (אבל לא לשכוח זו רק דעתי, רק נתתי קו מחשבה, להבין שאף שיר לא צריך לצאת, כי כול השירים הם רק תהליך שחרור של אותו זמר.) אז ככה שלדעתי אנחנו צריכים לאהוב את כול השירים, ובזה שאנחנו רוצים להוציא שיר מסוים, זה רק בגלל שהוא מהווה פחד מסוים, או חשש מסיבה כזו או אחרת, או בגלל שלא מבינים אותו נכון. (וידוע שלאנשים יש פחד לקבל משהו חדש.) וכול מה שאני אומר לאחרים, בדרך כלל זה מה שאני אומר לעצמי. (כי כולנו מראות בעולם הזה, מראה בכדאי שאני יבין את עצמי, ואת המעשיים שלי,בכדאי להגיע לאושר הפנימי שלי.)* ואתם יודעים מה הקטע הכי מבאס זה שאנשים לא מנסים לקלוט, ולהבין, והכי מכעיס זה שכול מה שקורה ועדיין לא מנסים רק מנסים להבין, ולא באמת מנסים לאהוב אחד את השני בלי תנאים, ובלי אתה תתן לי ואני אתן לך, הרי אין דבר יותר ממלא מהנתינהובזה שאני נותן אני כבר מתמלא, אז מה אני צריך עוד. אבל למה אני נכנסת לזה שוב,איך לשנות,הרי אי אפשר לשנות אנשים כעאלה שאחרי כול מה שקרה, וקורה הם לא משתנים, רק מחליפים מסכות שמתאימות לסביבה. אבל שוב זו אני
אתם כבר יודעים לא???
לא משנה אני לא ניסיתי לשנות את המשחק, רק אמרתי את מה מחושבותיי.
נ.ב.
נראה לי שאני הולכת לשנות את השם שלי,,, "כנגד כול החוקים" חחחח נראה לכם שאני פועלת כנגד כול החוקים??? לאאאאאאאאאאאאאא מה פתאום אה
חחח סתם סתם בצחוק את הלילה הכי קסום בעולם רק בשבילכם
לא לשכוח פייס לאב,
רק אהבה תנצח את הכול, אבל אהבה אמיתי בנינו לבין עצמנו, אז אני אוהבת את כולם