החוליה החלשה תמונות

Duo Maxwell

New member
החוליה החלשה תמונות

בפעם הקודמת, תמונה מספר 1 הודחה ותמונה מספר 5 קיבלה חסינות. אז איזו תמונה תודח הפעם?

nse

New member
../images/Emo6.gif איזה שיעולים,

את בטוחה שאת מרגישה טוב?

אבירן171

New member
אני לא, אתה הבנת את זה ככה.

אדם אחד הלך לפסיכולוג לבדיקה. הפסיכולוג מראה לו ציור (קשקוש קל), ושואל אותו "מה אתה רואה?", האיש עונה: "אישה בלונדינית, ערומה, נראת כמו דוגמנית, מרימה סבון באמבטיה". מראה לו ציור שני הפסיכולוג (קשקוש יותר מסובך), ושואל אותו: "מה אתה רואה עכשיו?", האיש עונה: "איש עם שיער שחור, ערומה, נראת מעולה, מרימה סבון באמבטיה". מראה לו ציור שלישי (קשקוש לא מובן בכלל), ושואל אותו "ומה אתה רואה עכשיו?" עונה לו האיש: "איש קצוצת שיער, ערומה, מלאה במקומות הנכונים, מרימה סבון באמבטיה". "תשמע", אומר לו הפסיכולוג "אתה פשוט חולה מין", האיש עונה לו "תראו מי שמדבר, אתה זה שהראת לי את התמונות האלו". המשמעות: אומנם יש לזה קונוטציה מינית, אבל עצם זה שאתה פירשת את זה איך שאתה רוצה, הופכת אותך לחולה מין וחרמן
. יש לי עוד בדיחות, שאספר לכן (ולכם.. מצטער גל, רוי, אתם מיעוט בפורום, לכן נאלצתי לכתוב "לכן", למרות שאפילו בן אחד על אלף בנות כותבים בזכר.. אבל הכל שטוח אצלך למטה, נכון רוי? וגם לא דרוש הרבה איפור או תחפושת כדי לשנות את מינך....), אם תרצו בהמשך
. בברכה, אבירן..

למעלה