החוליה החלשה-תוצאות סבב 3 הסבב הזה,הוחלט להדיח את "רק שתבואי" סבב הרביעי ייפתח מייד
פ פשוט שייי New member 22/7/13 #1 החוליה החלשה-תוצאות סבב 3 הסבב הזה,הוחלט להדיח את "רק שתבואי" סבב הרביעי ייפתח מייד
פ פשוט שייי New member 22/7/13 #2 החוליה החלשה-סבב 4 מה השיר שיישקע 2.שיר אהבה פירטי 3.לייק וואנקה 4.גם אני 5.כלום לא טעים 6.איך שהשמש תזרח 8.על הנייר מה השיר הבא שיישקע? ההצבעה תינעל ביום רביעי ב23
החוליה החלשה-סבב 4 מה השיר שיישקע 2.שיר אהבה פירטי 3.לייק וואנקה 4.גם אני 5.כלום לא טעים 6.איך שהשמש תזרח 8.על הנייר מה השיר הבא שיישקע? ההצבעה תינעל ביום רביעי ב23
V veredmp New member 24/7/13 #11 אני יודעת שאתה מת על השיר הזה אבל אני פחות אוהבת אותו, בטח מול השניים שעומדים להדחה. חוצמזה שאם אני אצביע ל"כלום לא טעים" וגיא יגלה, אני עשויה למצוא את עצמי ברבנות, זה השיר האהוב עליו בדיסק
אני יודעת שאתה מת על השיר הזה אבל אני פחות אוהבת אותו, בטח מול השניים שעומדים להדחה. חוצמזה שאם אני אצביע ל"כלום לא טעים" וגיא יגלה, אני עשויה למצוא את עצמי ברבנות, זה השיר האהוב עליו בדיסק
ק קורל מאור1 New member 24/7/13 #14 ודרך אגב, איזה כיף היה להיכנס לאוטו בבוקר וישר לשמוע את "גם אני" בגלגלצ! (אמנם התבאסתי שזה היה מהאמצע של השיר אבל עדיף מכלום חחח)
ודרך אגב, איזה כיף היה להיכנס לאוטו בבוקר וישר לשמוע את "גם אני" בגלגלצ! (אמנם התבאסתי שזה היה מהאמצע של השיר אבל עדיף מכלום חחח)
ק קורל מאור1 New member 24/7/13 #15 כלום לא טעים רק כי הוא נגד "על הנייר" ואני לא אתן לו לעוף כ"כ מהר