החוליה החלשה חוזרת!!!

CyberP

New member
החוליה החלשה חוזרת!!!

הגיע הזמן להעיר קצת את הפורום, והנה חוזר המשחק האהוב בגרסאת 2.0 מחודש ומותאם לשנות ה-2000. קודם כל, שופו שופו את הגראפיקה פה בצד שמאל
להזכירכם, בעונה שעברה עברנו על Appetite for Destruction וגילינו שהשיר האהוב על הפורום הוא Paradise City בהפרש של קול אחד בלבד מ-WttJ האגדי, ובפער די גדול מאחוריהם הגיע Sweet Child האהוב. והפעם אנחנו ממשיכים ברשימת האלבומים, ועוברים לאלבום שלדעתי הכי Overlooked של הגאנז, למרות שיש בו כמה וכמה פנינים. GnR Lies ואנחנו כבר עוברים לקרב הראשון בין אחד השירים היחידים שנכתבו יחד עם כריס וובר בימיה המוקדמים של הלהקה נגד השיר שעורר הכי הרבה מחאה וכעס אצל הקהל: Reckless Life vs One in a Million יאללה, בואו נעיר את הפורום טיפה! הצביעו ושתפו אותנו בהתלבטויות שלכם

hofri10

New member
one in a million

כי בינינו,מה ההבדל רקלס לנייס בויס או שאדו אוף יור לאב?אקסל צווחן,סטיבן,דאף,סלאש ואיזי מהירים. 3 שירים טובים אבל אותו דבר.

CyberP

New member
יש משהו במה שאתה אומר

צריך לזכור שהרבה מהשירים האלו נכתבו עוד לפני אפטייט, כשהלהקה עוד לא הייתה באמת להקה. הם היו כמה חבר'ה שאמרו יאללה בואו נכתוב כמה שירים ונופיע איתם ונראה לאן זה הולך. אז הם כתבו כמה שירים שנשמעים די דומה, נשמע להם מגניב אז יאללה, תריץ, זה יעבוד. אני מאוד אוהב את נייס בויז, ופחות את רקלס לייף. האלבום הזה יש לו פינה חמה מאוד אצלי בלב, הייתי שומע אותו כל יום בקלטת בווקמן בכתה ו' - ז'. השירים האלו פשוט חרוטים לי בראש. הבחירה שלי היא כמובן "אחד למיליון" שיר עם הרבה יותר משמעות, גם מבחינת מילים וגם מבחינת ההשפעה שלו על העיצוב של אקסל בפרט והלהקה בכלל.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלי הם דווקא לא נשמעים אותו דבר

כמו שכבר אמרתי, Lies בשבילי הוא אחד ה-אלבומים. השירים האלה נכתבו לפני אפטייט, ואפשר לראות כמה הם התפתחו בפחות משנה. למרות ששני שירים שם הם קאברים, Mama Kin ו-Nice Boys יש מצב שם Reckless Life.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifOne in a Million

דבר ראשון חזרתי, אחרי הזנחה... חחח בכל מקרה Lies לדעתי הוא אחד ה-אלבומים שיש לי בכלל. האלבום הזה שונה משאר האלבומים של גאנז, אבל עדיין יש בו את הגאנזיות (
), בשונה מצ'ייניז, שאין בו שום דבר שמזכיר את גאנז. קיצור חפרתי!

למעלה