החוזה

מירבי*

New member
החוזה

הנסיון להרעיל את הפורום ממשיך. הפעם כל הודעה כזאת תימחק. החוזה הוא אישי וכל אחת מוזמנת לפנות לעורך דין שלה כדי לקבל הסברים. הנהלת תפוז אוסרת על פרסום פרטים מהחוזה וכך יהיה מעתה. אף אחת מהפונדקאיות לא מובלת לחתימה בעל כורחה, כולן מקבלות הסברים מפורטים לגבי הפרטים בחוזה. ואגב, יש חוק בארץ האוסר לחתום חוזים מהסוג הזה בשקלים. זו ההתייחסות האחרונה שלי לנושא הזה. כל הודעה בעניין הזה תמחק.

את ממשיכה למחוק אותי?מה יהיה?

את לא יכולה למחוק הודעות לגיטימיות בפורום!

בהמשך לדברי הנהלת הפורום ומירב

חשוב להזכיר כי ההורים והפונד' מתחייבים בחתימה שלא למסור פרטים על החוזה !!! אנא בואו נכבד את החוק, למען המשך הליך תקין וקל לכל הזוגות שעוד בדרך

waizman1

New member
ליידי בל שבוע טוב

עד עכשיו לא ראיתי לנכון להתערב.... אבל דבר אחד יש לי לומר לך וקחי אותו לעצמך - כביקורת בונה (ואני לא באה חלילה לנסות לחנך אותך ) פעם היה לי ממש נעים לקרוא אותך בפורום וכן את סיפוריך האישיים.... לא מבינה מה השתבש אצלך ? מי הרעיל אותך? (אם בכלל?!) היום לא נעים לי! האוירה שאת משרה בפורום לא נעימה...אף אחד לא רוצה את כל ה" זבל "(סליחה על הביטוי) בפורום היקר שלנו. אז בבקשה , תפסיקי !את בטח לא רוצה להפוך לבילתי רצויה ...כוון שחבל ,זה הבית של כולנו, גם שלך!!!!! שבוע טוב לכולם

עָנת

New member
שבוע טוב לכולן../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

שבוע עם בשורות טובות לכולן

למעלה