החוויות שלי מהסדנא לתאטרון

actress

New member
החוויות שלי מהסדנא לתאטרון ../images/Emo79.gif ../images/Emo66.gif

או קי אז בהצעתו של אורי אני ארשום לכם פה את החוויות שלי מהסדנא שאני לומדת בה למי שמכיר או לא מכיר יש סדנא בראשל"צ בנהלתה של ינה דויטש אני כמובן יכולה להגיד רק שבחים עליה מכיוון שאני אצלה מאז שנת 86 ונטע שרושמת פה יכולה להעיד שהיא ראתה את ההצגה שהופעתי בה בכל סוף שנה אנחנו מעלים הופעות משך החזרות כ 4 חודשים ולקראת הסוף מעלים מופע אשר חלק נכתב ע"י השחקנים וחלק ממחזות שונות. פעם העלנו ב"מופת" אולם בראשל"צ ואפילו היינו ב"בימרתף" בהבימה והשנה היה לנו משהו אחר כמעט הצגה שלמה הופענו התאטרון הבית שלנו "משכן לאומניות" ואם תכנסו לאתר שלו שמצורף יחד עם ההודעה תראו תמונות של ההצגה שהעלנו בשם "אהבה ברוטב" ההצגה זכתה לכל מיני שבחים ואפילו הזמנו את הסוכנת זוהר יעקובסון שתבוא ותתרשם. על ההצגה עבדנו חלקנו מהבוקר עד 2 3 לפנות בוקר מה שאני הכי אוהבת בחזרות זה הכיף ב לבלות עד השעות הקטנות בעבודה מתמדת על הקטעים הכיפים וזה בעצם מה שאני מתכננת לעסוק. ועכשיו שהשתחררתי מהצבא אני מתכננת לעבוד ולהתחיל ללמוד במסגרת של לימודי משחק באחד מבתי הספר למשחק בישראל ולהתחיל כבר להופיע בכל מיני מקומות ולא רק בשביל הפרסום אלא בעיקר בשל ההנאה.ולדעת שאתה עוסק במשהו שאתה אוהב.
אז לכל מי שלומד בסדנא או מתכוון ללמוד בסנדא שיהיה בהצלחה ולמי שלמד את זה כבר אז בהצלחה מכל
בהמשך

כמי שראתה את ההצגה וחלק מהחזרות

בעצם אין לי עוד מה להוסיף, רק יכולה להגיד שהייתם נפלאים!!! אגב: לא מניסיון אישי, אבל אני בכל זאת חושבת שדווקא בשעות הקטנות של הלילה היצירתיות פורצת בשטף אדיר, הרבה יותר מאשר בשעות האחרות של היום, לא? ובקשר לאיחולים שלך לגבי מי שכבר למד- מה זאת אומרת מי שכבר למד? תאטרון זה משהו שמסיימים ללמוד מתישהו? לי נראה שכמה שנלמד תמיד יהיה עוד מה ללמוד. בכל אופן, אני מצטרפת לאיחולים. מקווה שיגיע הזמן שגם אני אספר כאן על הצגה שהשתתפתי בה. בינתיים אני נאלצת להסתפק רק בפעם בשבוע (שזה בעצם עוד קצת פחות מ- 3 שעות) כדי לטעום מהחוויה המשכרת הזאת של התאטרון.

למעלה