החוויה שלי עם Magoosh

Sister Grimm

New member
החוויה שלי עם Magoosh

כשחיפשתי חומר בפורום על ההכנה ל-GRE של Magoosh לא מצאתי, ונעם הציע שאכתוב קצת על חווית המשתמש שלי אחרי שהיא תסתיים למען המחפשים הבאים, אז here goes.

אני מאד אהבתי את Magoosh -- החומר מחולק לשיעורי וידאו קצרים של בין דקה ל-15 דקות שמכסים את כל הנושאים לבחינה. השיעורים מאד נגישים וברורים, ולי זה עזר להיזכר אפילו בדברים אלמנטריים כמו סדר הפעולות, איך פותרים משוואה ומה זו מערכת קואורדינטות. אפשר לכתוב notes לכל שיעור וגם לסמן לעצמך אם הבנת אותו או אם נדרשת צפייה נוספת. בסוף כל נושא יש גם בוחן קצר של חמש שאלות שעוזר להבין אם החומר אכן הופנם. הניואנסים שהשיעורים הפנו את תשומת הלב שלי אליהם מאד עזרו לי גם בבחינה.

אני חושבת שאוצר השאלות של Magoosh הוא גם יתרון עצום. אפשר לסנן את השאלות לפי נושאים, תתי נושאים, רמת קושי, שאלות שכן/לא נענו, שאלות שטעית בהן וכו'. כל שאלה מלווה בהסבר וידאו והסבר טקסטואלי של הפתרון, ולמדתי המון גם מהשאלות עצמן.

לאתר יש עוד פיצ'רים מגניבים כמו בלוג בנושאים רלוונטיים, כרטיסיות אוצר מילים (אני אישית השתמשתי באלה של קפלן, אבל פשוט כי כבר התחלתי איתן לפני כן) ודאשבורד שמשקף את אחוזי ההצלחה שלך, זמן המענה הממוצע לשאלה והציון הצפוי (זה ספציפית היה פחות רלוונטי לי, כי עברתי ופתרתי שוב גם שאלות שטעיתי בהן, כך שמן הסתם לאורך הזמן הסטטיסטיקה השתנתה לאו דווקא באורח מייצג).

אני מצאתי גם את המחיר סביר מאד, ואפילו זול... $99 עבור כל הקורס במחיר מבצע שהוא בעצם המחיר הקבוע. אפשר גם לרכוש חבילה רק לכמותי או רק למילולי בפחות.

אני מקווה שכתבתי את כל מה שהיה לי לכתוב, ואם אזכר במשהו נוסף אוסיף אותו בהמשך, אבל השורה התחתונה היא שאני מאד נהניתי ללמוד עם Magoosh וממליצה בחום -- הם הביאו אותי לציון שאני ממש מבסוטה עליו.
לדעתי הם אלטרנטיבה מאד טובה לנותני שירות אחרים בתחום.

וכמובן תודה גם לכם על כל העצות בקשר ל-GRE.
 

Philip Jr

New member
איזה יופי, מברוק!

ותודה על המידע, עכשיו אנחנו יודעים על עוד דרך למידה להמליץ עליה.
 
למעלה