אני רוכבת שמה!
ברחוב פרדס משותף 5... יש שביל של חול.. במעלה הגבעה יש חווה גדולה... אל תתבלבל, יש 2.. אחת שרואים ישר לפניך, ואחת בצד, הזאתי בצד היא זאתי שאני רוכבת בה. האפלוסה דרך אגב, היא "אולדום" והיא הסוסה שאני רוכבת עליה... AOLADOM-
-I!!! ואני חולה עליה... יש בערך שישה סייחים חדשים, רובם פונים... אם אתה רוכב, אז אני ממליצה על אולדום... בכל אופן, יש את שווה(עצומה ועצלנית), רעם (שגם תאהב), בת אור (פשוט מדהימה אבל די מעצבנת) עלייה(לא יודעת עליה כלום...) סולטנה (ילדה שייח שחור חמוודדד... והכי מהירה בחווה)שחרזדה (נראת כמו זקנה..) יש גם הרבה וולשים.. אז אתה רוצה לעבוד קצת עם אחת.. אני מציעה שתעבוד עם טינקרבל.. כי היא פשוט מתוקה, אבל היא מזה פראנואידית (ויש לה ת´קאנטר הכי יפה בחווה). באמת רוב החווה עסויה מפונים ווולשים... יש מורות לאינגליש ולווסטן.. לכן אתה יכול לרכב באיזה סוג שבא לך מתי שבא לך..השעורים והטיולים מאוד זולים בגלל שהיא חווה די חדשה... מטפחים שמה את הסוסים עד כמה שאפשר ותאמין לי.. אפשר לראות תוצאות. רוב הסוסים שמה נקנו כשהם לחוצים ועברו התעללות רבה.. עכשיו רובם כבר בסדר... בכל אופן, האווירה מאוד נוחה.. מאוד סחבקית ונותנת הרגשה של שלווה. הנוף יפה מאוד והטיולים יכולים להיות מאוד מעניינים... אני רוכבת כל יום חמישי מארבע עד חמש וחצי.. ואז נשארת עוד שעה שעתיים בשביל לעזור... לגבי יש היום יומולדת! יומולדת שמח לה.. באמת מגיע לה.. היא עובדת נורא קשה.. אז כשאתה שם.. תאמר להם ש"טל צוריאל" שלחה אותך
D-: ושהיא המליצה לך לרכב על אולדום... וכשתחזור משמה.. תגיד לי.. איך אני אמורה לגרום לסוסה המסכנה שלי לגדל רעמה וזנב? היא נראת כל כך מסכנה בלדיהם..