החודש..

החודש..

ובכן, החודש מסתיים לי המנוי באינטרנט.. הסיכוי שההורים שלי יסכימו להמשיך לי את המנוי קטנים מאוד. את האמת, אני לא ממש בטוח בתאריך אני יודע שזה בשבוע שבועים הקרובים.. בכל אופן, אני מוכח להגיד, שכל שניה אתכם היא חוויה, כל יום זה למידה.. אני נהנה פה ומרגיש כאילו אני מכיר אתכם כבר שנים. באמת שהפורום יחסר לי מאוד אבל תסמכו עליי אני אבוא לבקר לעיתים לא רחוקות......
לכולם וליוסי שימשיך לנהל את הפורום בצורה המצויינת שהוא עושה עד עכשיו. כולנו ניפגש במפגש המתוכנן. אני אשאיר אצל יוסי מספר למקרה שצריך עזרה במשהו.. בקשר לכתבה: לא שכחתי ממנה - ברגע שאני אתפנה אני אדאג להכל. אוהב אתכםם
מייק.

SadClown

New member
לא:(

מייקוש. כבר? כשסיפרת על זה בהתחלה זה היה נראה כל כך רחוק אתה כל כך תחסר בפורום:( אבל אל תעז לשכוח לבקר! אם תצטרך משהו בטלפון לגבי הפורום אני לשירותך נתגעגע!! ואל תשכח תמפגש!!

אם אני אצטרך קפה + 2 סוכר?

חח סתם סתם תודה רבה אני מאוד מעריך את זה. אני אבוא לבקר עוד ימאס לכם ממני...

SadClown

New member
../images/Emo7.gif

4 יום אחרי היומולדת ומייק תענה לי למסר?

לא יהיה פה אותו דבר בלעדייך...

לוקחים לפורום איבר... (לפחות זה לא השכל...חחח סתם(:) ) אבל האמת אתה חלק ענק מהפורום... חבל לי על האיטרנט שנלקח ממך.. i'll b missing u (ד"א...לבסוף לא פרסמת תמונה וגם לא נפגשנו)

../images/Emo7.gif בתיה'לה... תשכנע את ההורים

עוד... למה בעצם הם לא רוצים לחדש לך? אם מותר לשאול..

כן אבל..

תאמין לי הציעו לנו חודש חינם וחצי שני בגרושים העיקר שנשאר.. כנראה שזה לא המחיר...

סליידר

New member
אם זה לא המחיר אז מה הבעיה?

תסביר להם כמה זה חשוב לך וכמה אתה לומד מזה. איזה עוד בעיה יכולה להיות? אתה הרי בחור נורמלי

חח

מה קשור בחור נורמלי? בכל אופן הם ימצאו לך 1000 תירוצים אבל אין סיבה אמיתית. הם אומרים כי אני יותר מידי על המחשב.. ממש לא נכון!

אז אולי תבטיח להם שתהיה שעה וחצי

או משו כזה מרוכזות ביום וזהו... אולי אם תעשו הסדר הם לא ינתקו?

אבל

אני גם ככה לא יושב הרבה. וחוץ מזה פחות ממה שאני עכשיו אי אפשר. אבל תאמיני לי שזו לא הבעיה שלהם. אם הייתי יודע מה הבעיה שלהם זה היה טוב... הם פשוט החליטו שלא יהיה ולצערי הם אלה שמחליטיפ...

למעלה