החובש החמוד!!

החובש החמוד!! ../images/Emo101.gif

שלום לכולם, אני יודע שיש המון דברים מאוד חשובים שמעסיקים את עולמנו כרגע (הרב בצרי,המצעד,וכו..) בכל זאת רציתי לשתף אותכם בשבוע הארוך שעבר עלי.. הייתי כל השבוע אי שם בארץ במילואים הכיפיים שלי.. רחוק מכל מה שאני מכיר ואוהב.. ואז פתאום ראיתי את החובש החמוד שלנו. שהוא חובש כיפה ודי דתי, כל השבוע ניסיתי ליצור כל מיני מצבים שנוכל לדבר ואז לראות אם הוא בקטע, היו כל מיני סימנים קצת מקדימים, העבודה שהוא עוסק בה, הלימודים שלו, קצת בהתנהגות אבל ממש בקטנה בקיצור אי אפשר לדעת.. ואני כמובן פחדן וביישן אז לא ממש ניסיתי בטירוף לברר את העניין הזה.. ועכשיו זהו אין לי יותר מה לעשות, כי ביום ראשון הוא מתחלף.. חח אז אני לעולם לא אדע.. חשבתי אולי לדחוף לו איזה פתק מתחת לדלת, אך לא יכולתי להסתכן בכך ששאר חברי הפלוגה יגלו. אקיצר, בד"כ במקרים כאלה כן פוגשים פתאום את הבנאדם איכשהו ואני מקווה שזה יקרה... אם לא אז כנראה שזה לא היה אמור לקרות!! הוא ממש בחור חמוד ואיש מאוד טוב כזה.. שיהיה סופ"ש מעולה לכולם...
נשאר לי עוד שבוע וחצי ונגמרו המילואים האלה.....

באמת א"א לדעת אבל בשביל זה יש פייס

וחוץמזה, די נשבר מ"הנושאים הגרנדיוזיים" דווקא כיף יותר להתעסק בקטנות...

אבל בפייס צריך להיות מאוד זהירים...

במיוחד אם אתה בארון... כי אתה אף פעם לא יודע עם מי אתה עלול להיתקל... חחחח ואגב, אתה בהחלט צודק, לפעמים להתעסק בקטנות ובדברים פיקנטיים - זה יותר מעניין וכייפי...

אבל בפייס צריך להיות מאוד זהירים...

במיוחד אם אתה בארון... כי אתה אף פעם לא יודע עם מי אתה עלול להיתקל... חחחח ואגב, אתה בהחלט צודק, לפעמים להתעסק בקטנות ובדברים פיקנטיים - זה יותר מעניין וכייפי...

בה"ד 10 כבר מזמן ניכבש ע"י כוחות הגאווה

מוסרים לי גם שהכיבוש הושלם בהצלחה... אבל כן יש המון חובשים שהם גם הומואים, זה מדהים לראות את זה. ורק אני כשהייתי בעצמי בבה"ד 10 עצמתי את עיני מלראות-איזה פיספוס...

ספר ריק

New member
מו-הא-הא-הא!אנחנו משתלטים על העולם אט אט../images/Emo190.gif

הרגת אותי עם הניסוח שלך

jwin

New member
שיהיה כיף

אני מניח שהחובש החמוד גם בעל רמת אינטליגנציה שהיא לפחות מן השורה. הוא בוודאי שם לב לתשומת הלב שהקדשת לו ולמצבים שיצרת על מנת לייצור איזה שהוא קשר. הוא הבין לא פחות ממך. ואם יש בך גם איזה שהם סממנים מזההים שאתה "בקטע", אפילו רק פיפס קטן - הוא בוודאי זיהה אותו. גם אנשים מסביבינו "חושבים" מבינים ומרגישים. הוא כנראה לא רצה. כי הוא הטרו. כי הוא גיי אבל לא שידרת לו מספיק פרהורמונים (ferormons). כי הוא גיי בקשר. כי הוא בתקופה לא טובה. כי "לא" מכל סיבה שהיא. ואת אותה הסיבה בדיוק צריך לכבד - וככה עשית. שיהיה כיף יהודה

ספר ריק

New member
כיף לקרוא את הודעותיך, יהודה ../images/Emo13.gif

ואם אני לא טועה לא זכית לברכת ברוך הבא בצל פורומנו אישית ממני- אז ראה הודעה זו כקבלת הפנים

jwin

New member
../images/Emo24.gif

אני שמח על הברכה. אשמח להשתתף. יהודה

למעלה