החד הפעמי על בסיס MARVEL

shadowfax

New member
החד הפעמי על בסיס MARVEL

לאור הזמן הרב שהתפנה לי (עקב חוסרה של עבודה) החד פעמי שלי ושל ROBIN מתקדם ונבנה. התאריך הראשוני הוא יום חמישי שבוע הבא (8.5.03)- חשוב לי לדעת מי יכול להגיע והאם יש מקום בכלל (SARAGON). התיכנון הראשי הוא שנישלח לכל השחקנים (מקסימום 6) תיאור של הדמות ליפני הפגישה כך שיוכלו ללמוד ולהתחבר לדמות (ולהמציא לה שם). כמו כן אני יפרסם את בסיס רעיון הקרמה (כלי שימושי וחשוב) כדי שנקצר את תהליך הלימוד בפגישה עצמה. BDS (אמיר), ננסק, SARAGON, ביצה, Soul Cake Duck וכל מי שמעוניין שילחו לי ולROBIN הודעה ושרשרו לעץ אם יש בעיות בתאריך.
 

DDN

New member
אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!

איפה? אני חולה על קומיקסים של מארוול.
 

backdoorslam

New member
נכון לעכשיו

זה מתקיים על גג ביתו של סארגון, מול הים, בבת-ים.
 

backdoorslam

New member
חשוב: לגבי מיקום

המיקום עדיין לא אושר סופית. ברגע שיהיה כזה אישור, נעלה לפורום מפה והסברים. נ.ב. לא לשכוח! יש חנוCON ביום ששי הזה, אצל wolfdragon! הייתי מעוניין לראות שם את כל "הגדולים" של הפורום.
 
אבל אני רק מטר שישים ../images/Emo6.gif

טוב לא משהו אני יודע.. ניסיתי
אממ.. עקב מבחנים סיכויי ההגעה שלי שואפים לרצפה אבל רק למקרה הקטן.. שמישהו יפנה אותי לכתובת המדוברת (נחמד כשזה שני מטרים מהבית
)
 

shadowfax

New member
גם ROBIN

באל"ר (בחושך אלוהים לא רואה) החנוכת בית תהיה אצל WOLFDRAGON ברחובות רחוב הנשיא הראשון 34 דירה 13 וטלפון 089461306 אם יש לך בעיות להגיע (בנינו, כמה גדולה רחובות) תשאיר שרשור ונראה מה אפשר לעשות (אני אישית לא יודע איך אני מגיע). הפגישה היא ביום שישי בערב כך שיש את כל השבת ללמוד.
 

Gilgam69

New member
רחובות בנויה בדיוק כמו רעננה

רחוב אחד ויחיד שסביבו נבנו בתים ורחובות צדדים...
 
ב"אלר ../images/Emo13.gif אהבתי , אין לי בעיה להגיע

זה ממש כמה רחובות לידי (סירני לרחובותים שביננו) רק הלימודים מפריעים.. אני אדע סופית עוד יומיים בערך (בהתאם לכמות השביתות וההתכוננות שלי)
לימודים זה דבר מיותר.
 

backdoorslam

New member
נו באמת!

זה אמור להיות בששי בערב... אתה רוצה להגיד שאתה לומד בזמן הזה או למחרת?!
 
אממ. כן ?

3 פעמים בשנה זה קורה.. לפני בדקות.. לפני מתכונת.. ולפני מבחן במתמטיקה.. ושישי הזה לצערי בין מבחן במתמטיקה לבין מתכונת בתנך.. לא כיף בכלל.. אבל עדיין אני בתקווה שתהיה שביתה ואני אוכל לבוא בכל זאת
אופטימיות זה תמיד טוב
 

backdoorslam

New member
דבר נוסף ואחרון

במידה ולא כולם יוכלו להשתתף במשחק הקרוב, לא קרה דבר. המשחק הבא הוא רק קצה הקרחון של פרוייקט החד-פעמיים החדש! ישנן כבר תוכניות לגבי המשחק הבא אחריו.
 

shadowfax

New member
לא, זו הגרסה השלישית והכי גרוע

אנו נשחק בגרסה השניה הידועה בשמה "מרוול סופר גיבורים מורחב" שהיא נחשב למעולה (ועדיין חיה ברשת בניגוד לשלישית). לאט לאט: מדובר בשיטה המבוססת על כישרונות (הכוחות למעשה) ולא על דרגות, כל דמות היא אוסף של כוחות, כישורים וקשרים (ידידים) אך יותר מכל חשובה הדמות עצמה (רקע, מחשבות ובעיות) יותר מכל (וולורין הוא משחק דמות יותר מאשר נתונים יבשים שאינם מרשימים בכלל "על יבש"). השיטה בנויה על זריקת אחוזים (D100 או 2 D10 לכן לזכור להביא אותם) וטבלה אחת אוניברסלית לפי נתוני הדמות. נתוני הדמות הם למעשה מילים ולא מספרים (ה"מופלא" ב"איש העכביש המופלא" מתיחס לזריזות של איש העכביש שהיא מופלאה) כך שניתן להריץ משחק ללא מספרים (אך בסופו של דבר מספרים חשובים) חוץ מאשר אלו שיוצאים הקוביות.
 

backdoorslam

New member
סיפור אמיתי: 'איש הבנזין' ליום אחד

היווצרותם של גיבורי העל היא קלישאה מוכרת, שחוקה וידועה לכולנו; תמיד מדובר באיזה ניסוי שנכשל; נשורת של כורים אטומים, מוטציות, ועוד דברים בלתי מקוריים בעליל. כל ההסברים מראים הגיון קלוש מאוד מצד אחד, וחוסר סבירות מצד אחר, כך שנוכל לומר לעצמנו; "אחח... חבל שזה לא מתממש..". אך ביום קיץ חם במיוחד, הפכתי אני, Backdoorsalm, לסופר הירו מן המניין למשך כ-12 שעות.(קול בס עמוק) שמי היה: "איש הבנזין" (טא טאאאאאם). ***(אפקט קולנועי זול של טישטוש, המעיד על הזכרות כואבת בעבר)**** הכל התחיל לפני כשנתיים וחצי בערך. הייתי בצבא סדיר, והפלוגה שלנו נצטוותה לקחת חלק פעיל בהגנה על צירים סמוך לטול-כארם. אני באותו זמן הייתי מש"ק צעיר ורענן, שכל רצונו היה ללמוד מן המנוסים ממני ולעמוד במשימותיי. הארוע היה ביום קיץ חם במיוחד. חום מעיק סרר באיזור, כזה שאין מנוס ממנו ,מהזיעה הדביקה שבאה בעקבותיו ומהזבובים הדביקים, שבהם בעקבותיה. באותו יום ארור עליתי, בפעם הראשונה, 'לתפוס' מארב מעל איזה כביש באיזור. אני, בטפשותי, לא שתיתי דבר מאז ארוחת הבוקר, ועיני תרו וסרקו אחר נוזל כלשהו. והנה, בדיוק הרגע שבו אני עולה למארב, אני מבחין בבקבוק ובו נוזל אדום וסמיך. "יוריקה!! הנה לפני בקבוק ובו מיץ תותים צבאי!" אני חושב בצהלה לעצמי. תוך שניה היה הבקבוק בידי והפקק הוסר בתאווה חסרת מעצורים. אני מטה את ראשי בזווית חדה לאחור, ומקרב את פיית הבקבוק לפי הגווע למשקה. גלופ, גלופ - פתאום זה בא לי! נוזל חם, סמיך מאוד ויש לו טעם של - בנזין! "חובש!" אני זועק בצרידות, תוך שאני מפיל את הבקבוק מידי ומנסה לירוק את שבעלתי. המש"ק שאותו הייתי אמור להחליף היה לחוץ קצת וניסה לשכנעני ש"זה כלום". אוקיי בסדר, אני מתיישב במקומו ומנסה לשלוט במצב. תוך כדי מאמצים להתעלם ממה שכרגע קרה ונסיון להתאפסות חוזרת על הגיזרה, אני נרגע. אני מנסה להראות סמכות, אך הטעם המר של החומר הדליק לא עובר לי. לאחר כרבע שעה אני משוכנע שריח הזעה שאני מעלה מהול באדי בנזין! אחרי חצי שעה אני רואה 'דברים מוזרים'; כתמים שנעלמים ברגע שאני מתמקד בהם, אני מרגיש נוכחות שווא לידי והזמן עצר מלכת (טוב, זה לא בגלל הבנזין). החלטתי שאני הוא 'איש הבנזין'; מש"ק צה"ל מסתורי שחושיו חודדו ומיומנות הצליפה בנשק אישי הגיעה לשיעורים על-טבעיים. ריח הבנזין רודפו כמו צל, אך זהו סימן ההיכר שלו. משמרתי הסתיימה בשעות הערב. אני נכנס למקלחת בחצי-תקווה שהכל ישטף עם המים - לא עוזר!! אני מצחצח שיניים בדאגה - כלום. הריח הזה בא מתוכי, מבפנים. בשלב הזה אני כבר לא רוצה להיות סופר-הירו, אני רוצה להיות בנאדם רגיל - ממש כמו פינוקיו. המיטה קורצת לי, ואני בתסכול הולך וגובר, נשכב עליה, וכמו בול עץ, אני מתחיל לנחור לאחר דקותיים. איני יודע לאן נספג הבנזין במהלך הלילה, אך עובדה שהיא שלמחרת בבוקר שבתי לעצמי כאילו לא קרה דבר... וכך מסתיים הסיפור האמיתי שלי, על איך שהפכתי לסופר הירו מן המניין, ואיך שהלכתי לישון בלילה מבלי לדעת אם אפקח את עיני בבוקר.
 

Sargon

New member
חחחחחחחחחח. . . .

איך לא סיפרת לי את זה קודם?!?!?! גדול! חבל שאתה לא מעשן. . . זה יכול היה להיות משעשע אם היית מדליק סיגריה אחרי ששתית. . .
 
למעלה