החדש !!!!! היי
D dikla yoktan New member 5/9/14 #14 ירדנוש, מקסים שהכנסת לכאן את "לילה טוב לך ארצי". מאוד מרגש. כל כך נאיבי, מחבק ונוגע. יוצא ממקום כל-כך טהור בנפש. מקסים!!!!
ירדנוש, מקסים שהכנסת לכאן את "לילה טוב לך ארצי". מאוד מרגש. כל כך נאיבי, מחבק ונוגע. יוצא ממקום כל-כך טהור בנפש. מקסים!!!!
R Ravit Merla New member 7/9/14 #36 תתחדש אריאלי! ולירדניתה - איזה כיף!! אחלה אוסף!! ואיזה כיף ש ל שירי הילדות... סגירת מעגל מהמממממת ביותר!! כן ירבו!!
תתחדש אריאלי! ולירדניתה - איזה כיף!! אחלה אוסף!! ואיזה כיף ש ל שירי הילדות... סגירת מעגל מהמממממת ביותר!! כן ירבו!!
י ירדנה תמיד New member 7/9/14 #23 נכון שאת חושבת שאת אמורה לדעת הכל ראשון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל....
P Prophecy boy22 New member 7/9/14 #29 דיי נו מספיק עם אל תהרסו את האווירה...מה אתם גנון? שכל אחד יעשה ויעלה מה שטוב לו ותהנו ממה שיש! שבוע טוב לכם!
דיי נו מספיק עם אל תהרסו את האווירה...מה אתם גנון? שכל אחד יעשה ויעלה מה שטוב לו ותהנו ממה שיש! שבוע טוב לכם!
D dikla yoktan New member 4/9/14 #11 עכשיו גם לי יש!!!!!!!!! אפילו שניים. עד שבת. אח"כ יהיה לי רק אחד. לא יכולתי להתאפק. קניתי בדרך הביתה.... חחחח
עכשיו גם לי יש!!!!!!!!! אפילו שניים. עד שבת. אח"כ יהיה לי רק אחד. לא יכולתי להתאפק. קניתי בדרך הביתה.... חחחח