החדש של נינט

dor307

New member
החדש של נינט

כמו ששיר נוגע מאת-יענקל'ה רוטבליט לחן-רמי קלינשטיין ביצוע- נניט טייב עדיין הטעם מתוק/ אף על פי שמזמן ורחוק/ בימים שבהם הטוב עוד היה מנצח/ במשעול התמימות אז פסעתי בצעד להוט/ בעולם שנראה כמו חידה שעוד מעט אפצח מאיפה היה לנו אור/ ומאיפה ידעתי לבחור/ במילים שכל-כך עמוקות התנגנו בי/ ולפרוט על נימים/ שהיו חבויים רדומים/ שהאירו חיים בדברים סוערים שמיד נענו בי אז הייתי מלאת אהבה/ כעוברת לפני התיבה/ מתעטפת ונפשי חשופה/ ואלוהים יודע/ שנגעת בחיי כמו ששיר נוגע ובאו ימים אחרים/ ולילות ארוכים וקרים/ כמה הם חדים ופוצעים רסיסי הירח/ המילים הטובות/ שפתאום נעשות מכאיבות/ בין שברי חלומות אבודים שט הלב השבור הסולח מעולם לא חזרת לשאול/ איך חזרתי אני מן השאול/ לעולם שהפך לחידה שכבר לא אפצח/ איך הבנתי אט אט/ כי מאותה נקודת המבט/ לא הייתי בצד של הטוב או שהוא כבר לא מנצח כי הייתי מלאת אהבה/ כעוברת לפני התיבה/ מתעטפת ונפשי חשופה/ ואלוהים יודע/ כי נגעת בי/ כי נגעת בי/ כי נגעת בי בחיי/ כמו ששיר נוגע

14מתן

New member
התאכזבתי...../images/Emo4.gif

אבללללל בקישור של השיר של נינט יש גם את השירים מהדיסק החדש של בריטני יותר שווה

yanivtr

New member
כן...אבל השיער שלה היה

מגעיל! ראיתם איך היא נראתה? ורק בישראל היה אמור לזכות בתוכנית העשור!

christinbal

New member
מה היה לא בסדר בשיער שלה?

כל הקטע הזה שהאסוף לא היה מסודר כזה אלא כזה יותר טבעי(יענטו) וכאלה.. היה מזההההההה יפה

באמת לא היה מגיע לכוכב נולד לזכות

לתוכנית העשור היה דודו טופז ופיספוסים וכמובן רק בישראל שהיה הכי הרבה מגיע לה

christinbal

New member
בהחלט לא.. אם כבר בעשור הבא

(אם זה ימשיך כמו העונה הזאת) הם היו צריכים להיות מועמדים... לא בעשור הזה..

yehudit b

New member
אני חושבת שזה מזעזע שזאת תוכנית

העשור לפי דעת הקהל. מילא תוכנית השנה- אבל עשור? לתוכנית הזאת אין מינימום של ותק, ועם כל הכבוד שיש לי לתוכנית- אפילו לתוכנית בשידור חוקר (שרק הפחידה אותי תמיד...) מגיע יותר. אבל- אין-אין על רק בישראל!

iRiS009

New member
היא התלבשה מזעזע! השמלה משמינה אותה

וחושפת לה את כל החזה הענק בצורה מגושמת לאללההה..ועוד בטן!! השיער פשוט...בעע השיר נחמד..לא יותר (לדעתי!)

למעלה