החדש של טימב (Timbaland)

Thierry Henry

New member
החדש של טימב (Timbaland)

מישהו פה כבר שמע את הדיסק החדש שוק ואליו (shock value)? יש ביקורות או המלצות? אני שמעתי מספר שירים ונהנתי מאוד. אני כרגע מוריד בתשלום את הדיסק המלא.

Pootie Tang

New member
מומלץ מאוד.

בהתחלה הוא ישמע לה רע ותלך לאיבוד בתוכו, אבל אחרי כמה שמיעות הוא גדל עלייך ומתגלה כאלבום מדהים. טימבו עצמו נישמע טוב לאורך כל האלבום, והאורחים נותנים גם כן הופעות אורח מדהימות. פיפטי סנט במיטבו, מאגו מלך, סבסטיאן (מישהו יכול לתת טיפהיותר מידע עליו?) נשמע ממש ממש טוב, הסינגלים (שניים יצאו כבר) מפציצים בהחלט, קרי הילסון זמרת ממש טובה, ניקול מהפוסיקט דול'ז נותנת אחלה הופעת אורח, פול אאוט בוי מצויינים שם, והשיר עם דרה, מיסי וג'סטין גם ממש ממש טוב. הנפילה היחידה היא RELEASE שהוא סוג של המשכון לSEXYBACK, ולא ממש התלהבתי מהראשון וגם לא מהשני. תכל'ס, דיסק להנות ממנו. אין טעם לחפור יותר מידי ולנסות לחפש בו עומק, כי אין. זה דיסק שאחרי שגדלים לתוכו, עובר בכיף ונעים לאוזן כל הזמן. שלושה אלבומים של מפיקים יצאו השנה, ושלושתם מעולים.

Thierry Henry

New member
אז הדיסק אצלי, פשוט תענוג!

מומלץ מאוד. 48 שקל , פשוט שווה כל אגורה! ריליס שיר קיצבי ובלי הרבה תוכן, מבין למה לא אהבת כלכך. השיר עם פול אאוט בוי פשוט אדיר! אולי כי אני לא מסוגל לשנוא שיר שפטריק סטאמפ שר. בכל אופן, מומלץ מאוד למי שעוד לא השיג.

alkai

New member
אממ...

אחלה אלבום. 3-4 שירים ממנו נכנסו למועדפים, אבל גם השאר לא רעים. מומלץ. (מצטער על הביקורת הדלה
)

למעלה