החדשות...

החדשות...

ביום שני האחרון הייתי אצל הרופאה שלי, ומיד לאחר מכן אצל הדיאטנית שעיינה ביומן האכילה שלי והחליטה חד משמעית שחוסר האיזון שלי אינו נובע ממה שאני אוכלת או לא אוכלת. אז אני עוברת ללנטוס ונובורפיד, נקוה שזה יעזור. משממש ממש מרגיז אותי זה המחיר המזעזע של הלנטוס, בתור אם חד הורית מובטלת יהיה לי ממש קשה לעמוד בהוצאה של מעל 300 ש"ח בחודש, גם נובורפיד לא זול במיוחד. שמעתי שמועות שבמכבי בלנטוס בסל, יש לכם מושג אם זה נכון? אבל if that what it takes... נקוה לטובת לפחות קיבלתי אישור לטעום ביום חמישי מעוגת היומולדת שלי
הרבה בריאות לכולם ומזל טוב לי!

לנטוס במכבי

לנטוס נמצא בסל התרופות של מכבי אבל!!! עד כמה שהבנתי מהרופאה של הבן שלי מכבי מוכנה לממן אותו רק אם הוכח שישנו חוסר איזון והיפואים ועם המלצה של רופא מומחה. יותר מזה, אם כעבור חודש לא מוכיחים איזון בעקבות השמוש בלנטוס מכבי מסירה את הסכמתה לממן.

לא מבינה כול-כך בלנטוס

אבל אולי כאם חד הורית שווה לך לפנות לקופת החולים ולבקש הסדר מיוחד? ואם לא נראה אותך עד יום חמישי הרבה אושר עושר וברכות ליומלדת

תיקון -אולי טעות

הסרת ההסכמה להשתתפות מצד מכבי אם לא מגיעים לאיזון נכונה כנראה לגבי המשאבה ולא לגבי הלנטוס. אני לא בטוחה לגבי פרט זה מכיון שהמחלה חדשה אצלנו , הציפו אותי במידע בבי"ח ויכול להיות שבלבלתי בין המשאבה ללנטוס. בכל אופן , בטוח נכון( לפי דברי רופאה מומחית בבי"ח) , שמכבי משתתפת בלנטוס רק אחרי שמוכיחים לה שישנו חוסר איזון והיפואים. סליחה על הבלבול ללית

למעלה