החדר שמתחלף..

• פותח הנושא M146
  • פורסם בתאריך

M146

New member
החדר שמתחלף..

היי ^_^ עלה בדעתי שיש דמיון קטן בין החדר המתחלף הזה במבצפר, לבין.. מי שקרא את סדרת הארי פוטר/ראה את הסרט החמישי - יודע שיש חדר כזה, שנקרא חדר הנחיצות, ומתחלף לפי בקשה של מישהו (כלומר, אם מישהו עובר ליד הדלת המוסתרת של החדר שלוש פעמים וחושב בראשו מה הוא רוצה שיהיה בתך החדר, שלוש פעמים, בחולפו שלוש פעמים, לדוגמא "אני רוצה לאכול.. אני רוצה לאכול.. אני רוצה לאכול..". כשפותחים את העינים אמורה להופיע דלת וכשנכנסים - החדר הופך את עצמו למה שבידקשו, לדוגמא - חדר אוכל ענק עם מלא אוכל.. וכאן זה גם די דומה - מבקשים מהאינטרקום המוזר משהו - הדלת נפתחת, ויש שם מה שרוצים, נכון לעכשיו ראינו רק מקלחת, טלוויזיה, חדר אוכל,ואותו חדר שממנו הם הגיעו.. אבל מי יודע? D:

hagaymi26

New member
נכון...

אולי יש קשר אבל גם הבדל... בתוכנית יש לזה כל כך הרבה משמעות ובסרט זה כל כך שולי..... אין פלא שאף אחד לא שם לב...

DoRiNuS sMiNiA

New member
אבל מי שקרא את הספר-שם לב.

אני תמיד בעד ספרים

אופק צח

New member
גם כאן יש קשר לאבודים ../images/Emo58.gifלאבודים עונה 3!

מי שעוד לא הגיע לעונה 3 של אבודים לא לרדת למטה! באבודים יש איזושהי "קופסה" (זאת מטאפורה כמובן), שבה מי שתרצה שיהיה בפנים, יהיה שם.

NoFaR815

New member
רררררררררר ../images/Emo46.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

DoRiNuS sMiNiA

New member
באמת יש קשר בין הדברים^^"

[הזכרת הארי פוטר-אני מגיבה.] החדר נחיצות מתאים את עצמו לצריכים של מי שנמצא שם הוא די אוניברסלי כזה,אם באמצע פגישה של צ"ד נוויל ירגיש צורך להשתין-תופיע שם אסלה
אני רק משערת שבאי החדר הזה משתנה לכמה דברים מאוד ספצייפים. [מקלחת,מטבח וכד'.] אני חושבת שהאי זה שילוב של המון סדרות [ושמא ספרים?]. אבל זאת רק ההתחלה ככה שאני לא מסיקה מסקנות^^

Rioter

New member
וואי, רעיון תותח. ../images/Emo6.gif

ממש אהבתי את ההשוואה.

tali44

New member
../images/Emo207.gifשמתם לב שבפרק 5,

שרואים את המשפט של הילד הקטן (אני לא זוכרת את השם שלו
) יש לו חולצה של הביטלס.

../images/Emo45.gif עוד משהו שקשור ל"השמיניה"...

אין על גיורא הוא מפרגן לסידרה הקודמת שלו

למעלה